Jelikož jsem se tu stal studentem, a v Praze mám jenom pár keší, rád bych našel někoho, s kým bych mohl vyrážet na příležitostné lovy, či FTFka?
Je tu nějaký kačer, třeba z Blanice, nebo Vltavy, prostě z JM?
Pokud nevadi, ze uz nebydlim na Jizaku, ale na Jarove, tak pisni na ICQ- 146 411 764. Neni pro me ale problem kamkoliv dojet
Na FTFka to asi nebude, ale prilezitostne odlovy proc ne…
Taky se hlásím ke kačerům na VŠE, je nás tam celkem dost. Bydlím na Blanici, ale nějak nezbývá na kešování čas
Sice nejsem z VSE (zaplat panbuh
), ale najdete me na Sazave ![]()
yetty002: Nezbývá čas, to ano… Zajímalo by mě, jak početná je ta skupina? Já jsem zatím potkal jenom jednoho začátečníka, s cca 30 kešemi. Když mi pípne notifikačka, chtěl bych vyrážet a poznávat…
scorpsive: Nějak se určitě domluvíme. Pošlu ICQ…
Taky chodím na VŠE, ale bydlím na Žižkově, což ale ničemu myslím nevadí.
Jo a čas se určitě najde a notifikace jsou stejně většinou v noci nebo v takové šílené hodiny. Praha je plná zajímavých nočních a speciálních, které se dají lovit stále. Navíc si myslím, že boj o FTF tu je docela dost veliký a bez auta se tu asi ani na to TTF člověk nedostane.
Ahoj, tak na VŠE chodim už nějakej ten semestr, ale na koleji nebydlim (což o to, to snad nevadí
). Na FTFka vyrážim pravidelně (pokud je čas, chuť, auto…) hlavně kvůli minieventům. Kdyby měl někdo chuť vyrazit na nějaký FTFko (až to zas pípne), nebo i "normálně" na kešky, tak klidně napište. V profilu na geocaching.com mám i icq, pro rychlejší komunikaci ![]()