kačeři v Plzni

"Opustil" mě kačer a samotné je mi při lovu smutno, není s kým se dělit… Takže pokud je volná/ý kačerka/kačer, který je ochoten dělat nárazovky (časová vytíženost) budu ráda za zprávu;)
díkeš

Tak to se hlásím jako první :wink:

Ja se tez hlasim :wink: Nechtel by nekdo nekam vyrazit tuhle nedeli 27.2.?

to gegonek: Posilala jsem ti zpravu primo pres geocaching.com, tak snad tam mas stejnou prezdivku jako tady :wink:

Ahoj,
tak nějak bych se chtěl začít věnovat lovení.. a říkám si, jestli by nebylo vhodné přidružit se k někomu, kdo už nějakou tu zkušenost má. Takže pokud bys/te chteli, sem spis na mailu nebo na icq. Rozhodně bych rád nějak vyrazil! Dík, jestli mě někdy vytáhnete, david

Ahoj, sice nejsem přímo z Plzně, ale denně dojíždim na Slovany do práce. Rád se někdy vydám na lov ve společnosti, zatim jsem chodil sám. LUKAS.HB

ahoj, také bych se ráda přidala. V Plzni bydlím chvíli, skoro nikoho tu neznám a polečnost na kešky by se určitě hodila. :wink:

děkuju za zájem… co se sejít všici příští týden v neděli a zkusit první hromadný lov:-D??

že bych se k této zábavné taškařici taky přidal? Jinak ve středu a ve čtvrtek jsou v centru města dva eventy, pokud chceš poznat další místní kačery…

Také se připojuji. Chodit sám už je dosti nuda. Chodím převážně o víkendech, svátcích a příležitostně i v pracovních dnech jak pěšmo tak kolmo. Občas dělám výlety i mimo Plzeň (Praha a okolí). Když se někdo ozve. Budu velmi šťastný :stuck_out_tongue: