Jsem začátečnice z Brna a hledám společnost pro odlov vícehvězdičkových keší. Bude-li nás víc, nebudem se bát záře hvězd nic! Nejlépe taky nějaké skorozačátečníky, kteří ještě nemají Brno a okolí vylovené. Nejde mi o body a aby mě někdo do cíle dokopal, ráda si na vše přijdu sama, případně při kolektivním luštění ;).
Po dosavadních zkušenostech aktualizuji - je jedno, kolik máte bodů. Pokud už teda nemáte všechny 5/5 keše v okruhu 100 km odlovené… To by asi byl problém :p. Zatím se držíme v Brně s výhledem na brzkou expanzi za jeho hranice.
Teda zacatecnice a uz miris tak vysoko? No LOST jeste nemam, takze neni problem se pridat.
Dharmu si klidně projdu znovu, takže můžu jít jako průvodce a hlídač..případně mobilní jednotka s netem ![]()
Jinak na odlov obtížnějších kousků bych šla ráda..
některé špeky samozřejmě taky nemám…
prej zlobil… tak ma zaracha…
Pro odlov Oříšků je zásadní věc mít číslo na někoho, kdo už je má odlovený..
Super
Kesky 5/5 mam nejradsi
Ale zminovany Vorisky i Dharmu uz mam. Tak kdyby byl jiny napad, rada se pridam, mam volnou celou sobotu 3.6.
Děkuji za všechny ohlasy. Zkusím přejít od slov k činům - dáme dohromady skupinu na tuto sobotu 5.6. na Dharmu? Notebook mám, jen bez požadovaného připojení k netu kdekoli a kdykoli :(.
Ačkoliv některé 5/5 již mám, tak jich určitě zůstává více neodlovených. V případě shodnosti časových možností se rád přidám. Voříšky ani Dharmu ještě nemám.
Lost mě dost láká, možná se s přítelkyní přidáme. Jinak mám i lanové vybavení (pokud bude pěkně) napr na "ani nahoře ani dole" či na "arkham asilum" (či jak to je) ![]()
tento víkend jsem mimo Brno
Arne1: uz jedes konecne na Martu? ![]()
Neee, jedu se topit na Sázavu s Niximorem a Mudlodcerou a mým zaměstnavatelem.
Marta je asi pasé, za celou dobu se neozval nikdo kromě tebe a ještě jednoho koho by takový výlet zajímal.
No já bych to zkusil…
Sice je mi jen 14 let, ale GPS mám a taky bych chtěl si Dharmu odlovit.
Dale by jel muj pritel cacher Mourin, ten se zde nemuze dostavit pres internet jelikoz je v Ceske Lipe a nema pristup k netu. Je mu 2x vice nez mne. Jen prosim reknete v koliko by se nastoupilo na cache?
Aby tam nakonec nebyl pruvod jak na prvniho maje :D. Zrovna u vchodu do prvni stage bychom byli opravdu "nenapadni".
No jo, ale volno je ne?
Marta je archivovana a utopit jdeme s nixem my Arneho ![]()
mudlodcera: to ze je archivovana neznamena, ze nejde odlovit. BTW v ramci Opencachingu je porad otevrena a myslim si, ze by nemel byt problem ji zalogovat i na GC.com. ![]()
Sraz všech zájemců v sobotu 5.6. v 10:00 poblíž souřadnic N 49°11.545 E 016°33.921 (snad tam není značka zákaz vjezdu). Pokud nás bude víc, rozdělíme se na menší skupinky. Poblíž jsou 2 tradičky, tak si vemte jejich souřadnice, aby vám čekání lépe ubíhalo. S sebou vybavení viz listing [cache]GC11EJJ[/cache]. Uvítám především, kdyby se přiznal někdo s připojením k Internetu vždy a všude (jinak asi budeme mít problém). Já beru notebook a auto. Pokud bude čas, příležitost, nálada a někdo v našich řadách, kdo tomu fakt rozumí, pokusíme se během dne navštívit Ani nahoru ani dolů ([cache]GC1JGW1[/cache]). Jestli někdo disponujete vybavením pro odlov této keše, berte ho též. Já beru sedák a osmu. Arkham Asylum je disabled a musíme si něco nechat i na příště. Zatím však můžete luštit!!!
Tak doufám, že tam v sobotu nebudu sama ;).
Dany8 napsal/a:
Sraz všech zájemců v sobotu 5.6. v 10:00 poblíž souřadnic N 49°11.545 E 016°33.921 (snad tam není značka zákaz vjezdu). Pokud nás bude víc, rozdělíme se na menší skupinky. Poblíž jsou 2 tradičky, tak si vemte jejich souřadnice, aby vám čekání lépe ubíhalo. S sebou vybavení viz listing [cache]GC11EJJ[/cache]. Uvítám především, kdyby se přiznal někdo s připojením k Internetu vždy a všude (jinak asi budeme mít problém). Já beru notebook a auto. Pokud bude čas, příležitost, nálada a někdo v našich řadách, kdo tomu fakt rozumí, pokusíme se během dne navštívit Ani nahoru ani dolů ([cache]GC1JGW1[/cache]). Jestli někdo disponujete vybavením pro odlov této keše, berte ho též. Já beru sedák a osmu. Arkham Asylum je disabled a musíme si něco nechat i na příště. Zatím však můžete luštit!!!
Tak doufám, že tam v sobotu nebudu sama ;).
si myslím že na arkham není jen finálka, tak odlovit indicie by se mohly. BTW pokud bude pěkně, přidáme se, mám 2 lana 2x sedáky a karabiny s kyblíkem a nějakou tu osmu
taky mě napadla keška Kernitáni ![]()