kacerova osvěta - pátek 30.07.2010

zdravicko, hledám někoho na tento pátek odpoledne na projiti sady kesek. Kacerova osvěta(praha-hostivar) a v blízkém okolí přilehlé cache.

pokud by se chtěl někdo přidat ozvěte se tu nebo na ICQ. na věku a pohlaví nezáleží…

Mozna bych se pridal, cast toho mam odlovenou, ale jaksi jsem potratil bonusova cisla, takze bych si je alespon zjistil :slight_smile:
Ale nic neslibuju, uvidim dle nalady a pocasi. Jo a mozna by bylo lepsi kolo, preci jen je rychlejsi. Nicmene asi neni nutne :slight_smile:

hh no kolo mám ale bohužel ne v praze, tzn že mě čeká cesta po svejch, maximálně s využitím mhd… hh no četl jsem že tam nějaký kódy jsou ale absolutně nevím k čemu :slight_smile:

hh překlep…

Koukal jsem, ze mam az na 2 vsechno odlovene, nicmene nabidka plati :slight_smile:

hmm tak to nevím jestli má pro tebe smysl běhat po kesich které už jsi našel… jsem koukal. že jich tam je celkem hodně…

Mam to prakticky u baraku :slight_smile:

klidně se taky přidám na kole :slight_smile: Když ještě chvilku vydržíte, dneska dobírám antibiotika :)) ale 1-4 mám a čísla nikde :smiley: nebo možná někde… ale rád bych věděl kde

no tak jsem teď v práci dopocital souřadnice 5 a 7 jsou ověřené a prý v pořádku… ale jak říkám nemám kolo… nrbo mám ale ne v praze…

Kdyz nad tim tak premyslim, tak bez kola je to docela dlouhodoba zalezitost. Minimalne jedna je docela stranou. Tak si od nekoho bicykl pujc :slight_smile:

no tak jsem zklaman, protože kes c 2 je disablovana, tzn:musíme doufat že ji autor do patku zprovozní, nebo budem bez bonusovky:-)

tak strdnoy je tdm akorát ta co jr dole u začátku přehrady ale podle mapy to na tak velkou vzdálenost zase nevypadá…

Dá se to zvládnout za 2 hodinky, jen ta bonusovka je jaksi mimo linii :(. Ale zase je cestou na naše cache, tak třeba dorazíte :slight_smile:

a máš kdyžtak někde schovaný bonusový čísla, protože ta 2 je disabled… tak by se nám to číslo docela hodilo :slight_smile:

no zkusím napsat majiteli ale pochybuju že se podělí… uvidíme no… jinak kde a v kolik dáme spicha?

takže zítra ve tři odpoledne budu na kacerovce číslo 1. celý den budu na ICQ takže není problém se připojit.vtakze vy dva jestli chcete tdk se pripojte… zatím…

takze vyrazim :wink: budu tak jak jsem napsal ve tri hodiny :wink: u prvni tradicky :wink: kdyby cokoli napiste mi na ICQ budu porad online - po ICQ predam klidne i telefonni cislo :wink: zatim

čekal jsem na miste dobrých patnáct minut a nikde nikdo… bohužel si to tedy obchazim sám…