Kačerská etika?

Etické by bylo taky to, že teda svůj nick nebudeš zatajovat, nebudeš se schovávat za někoho jiného, a že odpovíš na nějaké dotazy, co padly v tom vláknu, které jsi založil a rychle zase zamknul :smiley:
Například, odkud teda jsi, že tam není žádný kolega…
A když se kolegům vyhýbáš, nediv se, že žádného neznáš :smiley:
viz http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=17575&pid=254858#post_254858

Každý GPS přijímač má nějakou přesnost, která je navíc ovlivněná i okolním terénem (jak moc je zakrytá obloha a díky tomu i blokovaný/posunutý signál z družice).
Přesnost určení polohy je navíc závislá i na počtu a rozložení družic na obloze což jsou hodnoty, které se průběžně mění (dá se říct že každých pár minut. Existují proto i programy pro plánování GPS měření - určí ti, kdy bude nad kterým místem kolik družic a jestli jich třeba nebude většina schovaná za nějakými domy).
Navíc vzhledem k tomu, co všechno na signál z GPS družice působí, je určování přesné polohy velmi podobné černé magii

A online mapové aplikace. Zřejmě máš na mysli letecké nebo družicové snímky. Pokud bys věděl něco o fotogrammetrii, středovém promítání, vyhodnocování leteckých snímků a s tím souvisejících věcech, tak by ses neptal. Ona ta přesnost věcí dostupných na internetu zase tak úžasná není…

Zdá se mi to nebo se tady jen každej snaží ze všech sil pustit do toho druhého a vyvolávat rozepře a cpát všem svoje egoistické pohnutky?

..hlavně ti, co mají stovky příspěvků…asi si myslí, že díky tomu jsou na vrcholu potravního řetězce..

no mám taky ten pocit :o:o

Zdá se mi to, nebo se etikou ohánějí nejvíc ti, co se schovávají pod domnělou ochranou anonymity nebo falešnými nicky? ;)B)

..to snad nemá být narážka na mě :wink:

Zdá se mi to, nebo se tu hádáte jak malý kluci kvůli blbosti, jakozto ze nekdo proste nema stejny nicky na GC.com a tady? :slight_smile:
Vzdyt je to jedno proboha :smiley: Nikde jsem si nevsimla, ze by bylo podminkou, aby oba nicky byly stejny :smiley: Uznavam, ze je vic prehledny, kdyz nicky jsou stejny, ale kazdej mame svobodnou volbu prezdivky :slight_smile:

//edit: proc to sakra zobrazuje smajliky jenom na konci prispevku? :smiley:

sete na to… beztak hono vytlačite

nemusí mít stejný, ale nic mu nebrání si ho tady v profilu propojit s tím na GC.COM, jestli se teda za sebe nestydí :wink:

Valná většina reagovala na moje otázky věcně nebo alespoň vtipně. Původní diskuzi jsem uzamčel - dostalo se mi odpovědí v dostatečné míře. Nebyla to z mé strany provokace, proto jsem raději na odpovědi už nereagoval. Jsem zkrátka introvertní, nesnesitelný blb z buranova a proto se s žádným z kačerů neznám osobně. Za svůj profil se stydím, protože tam nemám žádné keše s obtížností a terénem více než 3. Geocaching beru jen jako zábavu, při které se dostanu mimo civilizaci a ne jako prestižní záležitost hodnocenou body vedle své fotky.
A mimo jiné, pane inženýre:
Etika se projevuje v morální stránce jednání, etiketa ve formální stránce chování.
Etiketou jsou míněna pravidla společenského styku, která jsou nezávazná, a navenek se mohou projevovat značně různorodě podle toho, o jakou "společnost" se jedná.

s tím profilem to neber osobně, spousta zdejších matadorů je propojené taky nemá

B)

aeskulap musi byt dr.votuv sock puppet (falesny nick), proc jinak by znova rozmazaval ten zamceny nepovedeny pokus o flame?

A ta nálepka na flašce? :smiley:

Podle me je to ten samej blb co tu minuly tyden rozpoutal to flame ohledne toho ze mu zlej Rewievr archivoval keš. tušim že měl nick: Smazan (nebo tak nějak) já ani Dr.Vota to nejsme

B) to neni B)

to petulinka1 : :):slight_smile: a delas mezi smajliky mezeru? :wink: B) (kdyz se to k necemu prifari, tak se to jako smajlik asi nerozpozna B) a hlavne pozor na tecky dvojtecky :wink:

Děkuji ti, náčelníku, že ses mě zastal :smiley:
Pan neznámý anonym mne taky nemusí poučovat o rozdílu mezi etikou a etiketou, ten já dobře znám, a proto jsem si taky dovolil jeho původní téma přejmenovat ;)B)
Já se za svůj nick nestydím. A když už někdo něco od ostatních chce, třeba i jen nějaké to vyjádření názoru, měl by se zdejší etiketě přizpůsobit, jinak jedná poněkud neeticky… Na příspěvky anonymů se holt odpovídá jinak, tak se nediv, "aeskulape" nebo kdo jsi doopravdy. :smiley:

Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant!

jj, s temi cizimi termity je urcite rizoto, ze na ne nekdo nebude regalovat a to pak muze skoncit katastralnim fiakrem B)

:D:D:D:D:D:D
Jestli mi ty slze prožerou klábosnici, přestanu sem kvůli tobě přispívat, ole :smiley: