Nevím, jestli tady následující téma měl odvahu někdo otevřít, a tak to zkusím sám.
Poslední dobou dost často čtu oficiální geocaching fórum na mobilu a musím říct, že z uživatelského hlediska je to dost zásadní rozdíl oproti čtení tohoto fóra. Chápu, že přeprogramování systému je dost komplikované, a hlavně jsem v této oblasti jen uživatel a laik, a proto si nedovoluji navrhovat jakékoliv změny.
Tou kacířskou myšlenkou je spíše možnost otevření české sekce v následujícím fóru - http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showforum=51. Vzhledem k české konzervativnosti a historii těchto stránek tomu sám moc šancí nedávám, ale zajímaly by mě vaše postřehy k tomuto nápadu.
Jednotlivá vlákna nemají ve skupinách, jako tady. Kdyby se tam vytvořilo to co tady, asi by jim to trochu zamotalo optické kabely
Jinak nevidím důvod, proč psát jinam, když tohle funguje.
to má větší šanci myšlenka, že se Ti všichni složíme na stolní počítač, abysi nemusel číst na mobilu… ![]()
no a nebo to ještě zkus navrhnout připravovanému projektu geozabava ![]()
ted nevím, co je z toho větší utopie
Založ, uvidíš… a my taky uvidíme
To mě napadlo jako první zásadní nevýhoda, i když někteří si přiřazováním do příslušných fór moc starostí nedělají.
Na PC funguje, na mobilu taky funguje … ale o dost hůře.
To už za vás udělal můj zaměstnavatel. ![]()
Moc jsem to nezkoumal, ale myslím, že zakládání sekcí je v rukou administrátorů. Uživatelé mohou přidávat jen příspěvky.
Používání multi-quote (vícenásobná citace) je zde dost přívětivé i na PC ![]()
Tohle jsem si uz rikal nekolikrat, kdyz jsem treba nahlidnul do polske sekce.
Z techto stranek se stala bohuzel uz jen nechutna zumpa, ktere sleduji vicemene uz jen kvuli par vybranym tematum.
Mobilní verze gc.cz fóra mi taky chybí. Oficiální forum na mobilu je příjemné, ovšem nedávám moc šancí tomu, že by se tato myšlenka ujala. Přece jen tady běží pár funkcí, které by chyběly - rozdělení fóra do sekcí… a to je vlastně všechno, co je na českém fóru navíc. Konzervatismus ovšem těžko překonáš.
Souhlasím s tím, že to tam je v některých sekcích dost mrtvé, ale například fórum o geocoinech je pro sběratele někdy živé až až. ![]()
Kterak založit kešku ve třech snadných krocích, ajns-cvaj-draj:
To si děláš srandu, že? to už je vrchol blbosti
Mě tohle fórum slušně funguje i na mobilu - a to mám "hloupý" SE k850i s rozlišením 320x240 ![]()
Tím vrcholem blbosti jsem myslel ten odkaz jak založit kešku ve třech snadných krocích, aby mě někdo špatně nepochopil. ![]()
Stacilo by, kdyby nekdo udelal REST pro pristup k prispevkum.
Potom uz se nekdo, kdo tu appku pro mobily napise.
A taky bych vylepsil posilani notifikaci z fora na mail, proc tam proboha neni text toho noveho prispevku?
No to je stejné jako tady. Tady pro založení sekce musíš také požádat administrátora. Takže jestli chceš, napiš jim ať založí sekci pro ČR.
Já jsem o tom také uvažoval, ale spíše pro cizince, kteří potřebují zjistit něco o geocachingu v ČR. Je přeci zbytečné, aby se museli kvůli jednomu dotazu registrovat na zdejším fóru. Z Čechů to asi nikdo moc používat nebude.
Tuto otázku jsme už kdysi probírali tady s tímto závěrem:
Zmiňovanou sekci All nations sleduji, dotaz týkající se Česka se tam objeví tak jednou za čtvrt roku. Obávám se, že anglicky vedená diskuse pro Česko by tam asi moc živá nebyla.
Ano, a živě si vybavuju tu původní "diskusi", ze které ta, co o ní píše kulhal, vyplynula…škoda slov a škoda času ![]()
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=13&thread_id=18232&sort=&rowstart=0
hlavně spammeři ![]()
Rozhodně proti.
Po nedávném výpadku jsem se rozhoupal k následujícímu - http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=291841. Kdyby se někdo chtěl vyjádřit, máte možnost.
Je uz nekolik regionalnich for, pro toto forum nedoplnit i timto?
Tohle si pamatuju, ale už to nenajdu. Odhadem tak rok zpátky, taky byl výpadek, možná že to bylo spíš na feedbacku, zamítnuto Groundspeakem pro existenci tohoto fóra.
Nějak nechápu, k čemu další fórum. Máš tady gc.cz, diskusi na lide.cz, fórum na lide.cz, diskusi na geokladno.cz, fórum na svetgc.cz, …
Uvidime, taky jsem tam hodil příspěvek. Vzhledem k tomu, že jsme všichni zvyklí chodit sem bude to kdyžtak jenom záloha, ale proč ne, že…