Oznamujeme všemu kačerstvu, že jsme se rozhodli vydat motivační CWG pro naši cache "Kaer Morhen - Leova Zkouška". [cache]GC1QMAY[/cache]
Jedná se o mystery/multicache na motivy úžasných fantasy knih Andrzeje Sapkowského http://cs.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Sapkowski časově na půl dne až den v nádherné přírodě a s úžasným finále. Cestou se plní úkoly s fantasy tématikou, samozřejmě ne nepřekonatelné, neboť chceme aby každý adept na zaklínače došel až k cíli.
Keš nám dala hodně práce a tak je nám líto, že se o ní mnoho neví a i přestože jsou logy těch co již prošli velmi doporučující, tak je lovena zřídka. Asi pro svoji časovou náročnost. Ale věřte, je to fakt zábava (i pro děti) a okolní příroda Vás odmění za Vaši námahu. Tak honem mrkněte na listing, ať o něco nepřijdete, motivačních CWG je omezený počet.
to je nám jasný klokanka to jistí když jsme vylezli na [cache]GC2WTYA[/cache], tak jsme si celkem ověřili, že s notnou dávkou opatrnosti se to snad dá ale riskovat samozřejmě nic nebudeme:)
Mam ji v bookmarku kesi, ktery chci dat v nejblizsi dobe. A mam ji tam uz dva roky. Ta casova narocnost je asi nejvetsi minus. Cwg by to mohlo vyvazit
Ted jeste sehnat nejake spolubojovniky. Tak me napada…nemohl bych taky do klokanky? Ja bych treba zatim malymu cetl pohadky
taky už ji mám dlouho v merku, ale s kolegou se nemůžeme termínově shodnout… kdyby se někdo chystal, ideálně v týdnu kdykoliv, ale i o víkendu bych to nějak vymyslel, tak bych se rád přidal…
Do 110 kilo???
Jo, to se urcite vejdu
Ted mi to casove nevychazi, ale vikend po ME v Nebilovech by to snad slo. Ale jestli tam jsou nejake questy z fantasy, tak to je prusvih. Nejdal jsem se dostal k Panovi Prstenu (a tim jsem taky skoncil).
to bude v klidu, my se nedostali ani k Pánovi prstenů, ale sháním užitečné posily tak třeba se nakonec shodneme na termínu a vyrazíme společně…dal bych vědět.
Pokud by mě někdo vzal do klokanky, šel bych s váma taky Ale píšu kvůlivá tomu že nám něco/nekdo zlikvidovalo 1 micro. Takže buď volejte, nebo bych to snad o tomto víkendu opravil..
Tak hlásím pokus o zdolání Leovy zkoušky. V neděli 28.8.2011 v 8:00 na úvodních souřadnicích se sejdou minimálně zástupci týmů: mysakmorce, Vilda a Hellsinka, convert23… možná i Potkys a froggy83… kdybyste se chtěli někdo přidat, budeme určitě rádi
ps: dotaz k ownerům: Jak to vypadá s první stage?
jo a jde se bez klokanky, takže případné zájemce tímto musím zklamat zvítězil zdravý rozum a mimčo zůstává doma…
WOW… sím, bylo by se možné případně přidat?
Convert23 sím za přímluvu:o)))
Na tuhle keš bych mohla utáhnout i přítele, který jinak moc na GC není, ale Zaklínač, to je jeho veeeelkéééé hobby a možná by to vzal i stylově:D (i nějaká zbraň by mohla být s sebou:D)
Jen tedy doufám, že to budu schopná zvládnout ten terén:D
pokud se brodění týká, snad moc neprozradím, když řeknu, že hloubka do půli lýtek je maximum. A brodění v současném počasí je spíš příjemnou záležitostí