Kalamita JM

Zajimalo by me jestli nekdo v tento necas lovi. Ja sem z prace zajel na Sikmou vez v Pise…z auta sem si ju prohlidl a odjel hezky domu :wink:

Já kdybych neměl už celé město vylovené tak bych klidně šel. Mě záleží spíš na tom jestli mám čas, a ne na počasí a navíc mám zimu docela rád.:smiley:

Jaká kalamita? Co to z toho všichni děláte?
Je zima, probůh, se proberte… pár cm sněhu…

Asi tak. To mi tak propomina tu hlasku: "Silnicari byli na zimu 100% pripraveni, jen je zaskocil snih."
A taky pred par lety mne pobavilo, ze kdyz v Ces. Budejicich napadlo 15cm, tak vyjela civilkni obrana to uklizet :DD

To byste chteli celou zimu slapat v blate?

Ja se dneska motam po Brne. Vetsinou docela v poho, jenom na jeden strom jsem kvuli snehu nelezl. A kdyz jsem se po vysupeni do medlanskeho kopce podival na hint a tam : pod kerem, tak mi docela zamrazilo, ale nakonec to byla sranda a o 10 cm snehu vetsi radost z nalezu :wink: Ted si vybiram obeti, na ktere vyrazim s celovkou vstric snehovym zavejim :slight_smile:

Má pravdu předsedo, ale jak je to v té písničce od Nohavici: V Praze kalamita jak na Sibiři, 3 cm sněhu a u muzea čtyři.

Tu bys stejne pod snehem nenasel.. Me zima taky nevadi, problem je jenom ze nektere kese se pod snehem proste nedaji najit, a owner to pritom nema ani uvedeno v atributech :frowning:

To me bylo prave jasny uz s auta (i kdyz po ceste uz sem taky tusil) :slight_smile:

Hele… nech si toho jo. :slight_smile: V Budějcích je krásně a chtěl by tu bydlet každej. :slight_smile:

Já bych se chtěl třeba v zimě opalovat. :slight_smile:

V Budějovicích krásně je.
Ale bydlet bych tam nechtěl…

Proč ne? V Českých Budějovicích by chtěl žít každý, kromě mně teda.

tak nesmis verit vsemu, co jarek kde nadrista :slight_smile:

Proč ne? Jsem doma tu, v Ostravě. Ale tež v Havličkovym Brodě!!! :wink:

Já si byl před chvílí v lese pro jeden z Trezorů…

Ja nevim, co resite - prazsky multiny normalne pres StreetView - pohoda, slunicko… B)

Taky nevím, co řešíte, vždyť tam venku skoro žádnej sníh není, alespoň u nás v Jaroměři na východě Čech:-) Bohužel :frowning: Pravá zima, to by muselo být toho sněhu o 30 čísel víc :wink: Ne ten poprašek 2 nebo 3 centimetry, občas stejně vyfoukaný. Jen ať pořádně nachumelí, už se těším, až vytáhnu běžky a půjdu se projet za humna :slight_smile: Tedy, jestli se toho vůbec dočkám :wink:

u nas na severu jenom snezi. v lednu. kupodivu:D

ale k TEMATU:
"kalamita JM" - to je nejaky novy emulator zimy ? :smiley:

Coby, trošku sněží… jen tady nejsou lidi zvyklí…

Tomuhle říkáte kalamita? V takové situaci u nás ani nevyjíždějí pluhy :slight_smile:

Hele, nevobouvejte se do Budějc, seveřani a pepici, takový supr kačerstvo jako tady na blatech abyste pohledali — jo, vy jen závidíte :stuck_out_tongue: