Asi tak. To mi tak propomina tu hlasku: "Silnicari byli na zimu 100% pripraveni, jen je zaskocil snih."
A taky pred par lety mne pobavilo, ze kdyz v Ces. Budejicich napadlo 15cm, tak vyjela civilkni obrana to uklizet :DD
Ja se dneska motam po Brne. Vetsinou docela v poho, jenom na jeden strom jsem kvuli snehu nelezl. A kdyz jsem se po vysupeni do medlanskeho kopce podival na hint a tam : pod kerem, tak mi docela zamrazilo, ale nakonec to byla sranda a o 10 cm snehu vetsi radost z nalezu Ted si vybiram obeti, na ktere vyrazim s celovkou vstric snehovym zavejim
Tu bys stejne pod snehem nenasel.. Me zima taky nevadi, problem je jenom ze nektere kese se pod snehem proste nedaji najit, a owner to pritom nema ani uvedeno v atributech
Taky nevím, co řešíte, vždyť tam venku skoro žádnej sníh není, alespoň u nás v Jaroměři na východě Čech:-) Bohužel Pravá zima, to by muselo být toho sněhu o 30 čísel víc Ne ten poprašek 2 nebo 3 centimetry, občas stejně vyfoukaný. Jen ať pořádně nachumelí, už se těším, až vytáhnu běžky a půjdu se projet za humna Tedy, jestli se toho vůbec dočkám