Kalendář s vlastním logem zdarma

Jděte na http://vzorky.24print.cz/ –> Klikněte dole na zelené tlačítko "vzorek kalendáře 2010 zdarma –> Klikněte na "Nahrát fotku A4" a vyberte příslušný obrázek –> Klikněte na červené "Pokračuj" , vyplňte krátký formulář a potvrďte –> Na další stránce vyberte "pokračovat jako neregistrován", poté vyplňte doručovací údaje (nezapomeňte odvybrat možnost že se chcete registrovat) a klikněte na "objednat" –> Aktivujte aktivačním odkazem na emailu

Stačí tam dát logo GC a do týdne ho máte doma…

logo GC

Tak co,už ste si někdo objednal kalendář???

jo ja teď
Opravdu je vše zdarma???

VasaM: pamatuj si, ze na celem svete plati jedno heslo: "There’s no free lunch". Vice k prostudovani zde

Ahoj,našel jsem to na internetu,psal tam,že mu to do dvou dnů přišlo a nic platit nemusel,druhej psal,že taky nic neplatil a měl to do 4 dnů doma =D už sem si to taky objednal =D

tak uvidime =)

a ktery obrazek jsi pouzil??

Je to pouze něco jako reklamní vzorek,takže na tom bude asi nějaká jejich reklama,která by tam někde měla být menším písmem vytištěna,proto zdarma,a tím si získávají v podstatě zákazníky…

použil jsem to gc-logo-5 - moje tvorba =D

Tak co,už jste si objednali??? =D já jo

ow-g: kdyz zadarmo, tak i zloutenku, ze? :):):slight_smile:

jasný =DDD

proč toho nevyužít,žejo =D

A co poštovný?

je zadarmo

a to se vyplatí! že bych si taky obědnal

=DDD jj,a to se vyplatí,no,nekupte to zadarmo =D

Objednával jsem minulý týden a dnes kalendář dorazil, kvalita ujde. Každý kdo se tam zaregistruje, múže mít vzorek každý měsíc gratis

Vyzkoušejte a uvidíte

Tak to je skvělý,mohl bys hodit nákej obrázek,nebo screen,jak to vypadá???

je to sice zadarmo, ale samozřejmě jim jde hlavně o získání pravidelných zákazníků, pravděpodobně se jim to vrátí - rozhodně to je sympatická forma reklamy.
Loni jsem u této firmy nechal tisknout asi 12 geokalendářů /nástěný A3, 13 stran/ - kvalita víc než dobrá /hodně záleží na fotkách/, cena slušná a jednání na úrovni.
Ty týdenní jsem ještě nezkoušel, ale taky bych se jich nebál.
Někde tady je vlákno kde je zájem o stolní kalendáře - možná by stačilo, kdyby si tam každý uploadnul svých 53 /nebo 26/ fotek a měl by kalendář podle svých představ. Akorát to asi při tomto kusovém tisku vyjde trochu dráž, než na ofsetu v několikastovkovém nákladu.