Kam az kacer zajde?

Neda mi to, abych se trochu nevyplakal do fora… V pondeli 3. 5. byla publikovana moje cache Knihomol (GC2529K) a dnes jsem byl upozornen na zajimavy web, ktery se nawebu objevil. Nejaky "kacer" mel totiz pravdepodobne problem s lustenim a misto toho, aby autora pozadal o radu, vytvoril "soutezni web". Na ten presne zkopiroval listing cache a cely web zpracoval ve stylu 1. - 10. cena iPhone 11. - 20. cena HTC 21. - 30. cena kavovar. Dokonce si sam i vyplnil diskusi, aby web vypadal verohodneni. To pak pustil mezi mudlo lid. Jestli dotycny cekal, ze mu verejnost vylusti cache a on pak vyhlasi - vyhrali jini a ne prave vy to nevim, ale tento zpusob reseni - z toho se mi chce zvracet… Je pravda, ze pote, co jsem na tomto souteznim webu "upravil diskusi" a pres odpovedni dotaznik autorovi poslal nekolik "zajimavych reseni", byl tento web odstranen, ale stejne mi nad tim zustava rozum stat…

:D:D:D Tak tomu říkám kreativní způsob řešení. Tohle by mě rozhodně nenapadlo.
Mimochodem, jsi si jistý kódem keše?

Tak to je moc… :frowning:

Jinak kód keše je GC2429K.

Ber to zlehka, pokud to jde! Já jsem si onehdá nevěděl rady s jistým matematickým výpočtem a pokusil jsem se jej přehrát na synkova profesora matematiky - ale odpověď mi bohužel zůstal dlužen :wink:

To beru - ale tys za to nesliboval iPhony atd. hodit na nekoho dotaz mi nevadi, ale takoveto podvod? Brr…

Tak vpasovat prevod soustav u mysery kese do fora fanousku ČVUT, či něčeho podobného - to už jsem viděl:-D Ale tohle je docela svinstvo. Neříkám, zkusit si to zjistit bokem…každý neví vše,ale tohle je dost nemorální podfuk.

Uz jsem videl nekolikrat, ze se zadani nejake mysterky objevilo na nejakem foru na netu. Obcas tam byl i vysledek. Dvakrat jsem se diky tomu dopatral vysledku, ktery se mi nedarilo zjistit. Jen upresnuji, ze to na to forum dal nekdo jiny.
Je to proste trend soucasneho geocachingu. Nekteri se proste jen honi za body bez ohledu na nejake zazitky apod. Nicmene rada mysterek si o takove zpusoby reseni koleduji.

Sice to neschvaluji, ale rozesmálo mě to :smiley:
Nad tou vyčůraností prostě žasnu a těším se, až toho vykuka také někdo pěkně přechytračí :wink:

Čeho je moc,toho je příliš…
Neříkám že nemám hafo kontaktů na nakopnutí,pokud mi něco nejde.Vím kam se obrátit jako každý průměrný tvor.
Ale tohle je regulérní podraz.

Podotykam, ze ja to nebyl (mne muze bejt vetsina mysterek v tech vetsich i mensich Pardubicich vite kde), ale co to brat trochu s nadhledem? Jemnostpanovi udelali bebi a on si chce pobrecet na foru?

Bez s takovym fnukacim vlaknem do [cache]GC27YD7[/cache] :wink:

Kde jsou ty doby, kdy jsem v Chrudimi rad lovil, protoze na rozdil od mordych Pardubic tam bylo co. B)
Ted co se infekce "pardubicanka" prenesla i sem, tak se ani neni co divit kreativite lidi, kteri by si taky radi zasli nekam na cache a pro ty modre otazniky nemaji kam… :frowning:

Ten web jsem si nasel.

1. Jestli si nekdo opravdu mysli ze na jakemkoliv free webu za vyplneni ankety dostane iPod, tak to pro nej nemam slov.. :o
    Tady snad neni o cem diskutovat… Kdo neumi posoudit aspon ramcove hodnovernost webovych stranek a odkazu, radsi by na nej nemel chodit.

2. Podle tveho prispevku jsem mel dojem, ze zkopiroval cely listing. Pises "Na ten presne zkopiroval listing cache". Neni tomu tak, zkopiroval jako anketu jen liter. uryvky a chtel priradit autory ze seznamu pod uryvky. Jiny styl, jina grafika. Takze z hlediska kopirovani te poburuje co, ze mystifikujes?
    Ty mas udeje zkopirovane z Wiki s upravenym slovosledem a vynechanymi radky, a taky bez odkazu na ni… je to co se tyce kopirovani rozdil? Neni…

Zase narky nad tim, jak se nekdo pokousi "lousknout" finale cache jinak nez chtel autor. Je to tu stale… :frowning:
Doporucoval bych opravdu trochu nadhledu… tvuj prispevek by byl zajimavejsi, kdy tu byl podan prave s tou trochou humoru, jak uz jsou zoufali kačeři vynalezavi nad tou spoustou nesmyslnych mysterek… :wink: :smiley:

popravdě řečeno mě to přijde jako poměrně vynalézavý způsob, jak zjistit výsledek a byl bych spíše potěšen, že si někdo kvůli mé kešce dal tu práci s tvorbou webu

mně to nepobuřuje, díky za tip, jak to příště dělat, jen nemám teď moc času :slight_smile:

vas opravdu nezarazi ze za vyreseni slibuje iphone a dalsi hodnotne ceny? web na vylusteni souradnic prosim,je to jen jiny zpusob jak to zjistit ale slibovat za vylusteni cenu a dopredu vedet ze ji nevyplatim,to je celkem sila,to je normalni podvod na tech lidech co to vylusti,a zase to bude hazeno na celou komunitu protoze v ceske republice se pausalizuje,jeden kacer podvodnik=vsichni kaceri
tohle vam nevadi?

jde o to, jestli je to podvod nebo nadsázka.. Víš, s těmi iphony je to asi jako se skořápkami, nebo s dopisy z Nigerie, ve kterých tě lákají k pomoci s převodem 10.000.000,- USD

Lanc - dik, podarilo se ti docela vystihnout co jsem mel na mysli. Zacinam mit pocit, ze na rozdil od kaceru s tisici nalezy mame my, co se pohybujeme v nizsich cislech o geocachingu stale sve iluze. Aspon mi to tak pripada podle nekterych komentaru v tomto vlakne… Nerad bych skoncil jako pouhy lovec bodu, ktery udela cokoli pro bodik…

Nerad bych te zklamal, ale Knihomol opravdu neni zkopirovana wikipedie. To proto ze nemam rad kopie. A asi proto maji (alespon podle ohlasu) lustitele problem tuto cache resit "googlenim". Je jasne, ze nemas predstavu o tom jak tato cache vznikala, ale chces-li nekoho obvinit z mystifikace, pak by bylo mozna lepsi vedet vic…

Jj, ale bohuzel jsou stale lide, kteri o internetu tolik nevedi nebo jsou duverivi a ti na takoveto ptakoviny skoci… A nadsazka? Pokud ano, pak zase nechapu proc podvodny web zmizel z netu pote co jsem ho objevil…

To se musím ozvat, protože jsem potrefená husa :slight_smile:
Sám jsem vysadil v Chrudimi a okolí dvanáct otazníků a myslím si, že většina z nich nejsou nudné "googlovky". Snažil jsem se do krabiček vložit něco nového, něco, co co tu ještě nebylo, nějaké napětí a bohužel na to jiná škatulka než modrý otazník není.
Myslím, že se tvůj pohled na mapu plnou modrých otazníků může změnit jedině tak, že si nějaký rozloupneš B)