Jeď přece tam, kde to znáš - do Ráje. Po R10 je to coby kamenem..
Třeba Duocamp na Branžeži je v pohodě, jezdím tam s dětmi stanovat každý rok. Akorát tam jednou za rok dost hlučí účastníci jistého, naštěstí letos již posledního geoeventu, takže si to chce ohlídat datum:)
Další rychlej tip: ATC Příhrazy je ještě klidnější, někdy až mrtvolně, ideální místo pokud nosíš dítě na zádech, na kolo/kočárek je lepší Branžež.
PS: Branžež - Svijany, Rohozec, Holba
Příhrazy - Svijany, Holba, Plzeň
Branžež i Příhrazy znám opravdu, ale opravdu hodně dobře To už snad radši ale na Svitačku pod Trosky.. Přiznám se, že o obou třech jsem uvažoval, ale radši bych rád někam jinam.
P.S. Pro maminky je to už hodně daleko
P.S.S. Když už, tak chci Vratislav 11
Čau, z téhle oblasti mám zkušenost ze Smečna z Domu rodin. Sice nejde o stanování, ale máš to včetně jídla a to i pro batolata. Využíval jsem to, když byly moje holky ještě malé. http://www.dumrodin.cz/prazdninove-pobyty.html
Ahoj, hezky je taky na kokořínsku, kousek od Mělníka. Přímo v kokořínském údolí je tábořiště. Určitě bude i pár penzionů. Kolem parádní skalnaté lesy, celkem dost hospůdek, hrad, potoky, jezírka, parádní skalní byty (na podívání), roubenky atd. Na Harasově se dá i koupat. Je tam i nějaká ta keška. My tam jezdíme hodně na kole a vždy skončíme v Ráji (restaurace). Dá se tam pocourat pěšky i na kole - hodně skalních zajímavostí. Myslím, že můžu doporučit. Nám se tam líbí:-)))
Sobikovi: Teď jsme se odtamtud vrátili:-)) Byli jsme se s rodinkou projít u Pokliček - skalní útvar, kdyžtak najdeš na netu. Riziko je tam jedno: Drápání se do kopců na některé keše je fakt záhul:-)) Např. Velká Husí cesta je fakt hustá:-)) Dával jsem ji nedávno. Ale ta rozhodně není na kačátko:-) Ještě jedno riziko: Pokud tu prší, je zima tak tu je opravdu hnusně:-))) To je lepší někam odjet:-))) Jo, dá se tu i na inlinech…
Co křivoklátsko a Berounka? Kemp Višňová bejval docela dobrej (ale dlouho jsem tam už nebyl). Pěkná krajina a místa na vejlety (Koněprusy, lomy Amerika, Křivoklát…) a i keší je tu dost