Kam na tresne (visne)?

Poradte kde si natrhat v Praze ci prilehlem okoli. Nejlepe mimo silnice ;).

Já chodil do aleje mezi NC Zličín a Třebonicema. Nakonec se tam objevila aj keška na toto téma.

A nevíte někdo o něčem podobném v okolí HK :slight_smile:

No, Daku, že to neví měšťáci bych pochopil, ale vesničani? :slight_smile: Ber to s nadhledem, ale nevěřim, že geokačer, který musí mět okolí HK prochozené, neví o žádné třešni? :slight_smile:

Jen blízko silnice…

No, já ti řeknu ešče jednu věc: když se zeptáš babičky, tak ti řekne, že od silnic se ovoce nejí. Samozřejmě, od výpadovky na Jičín bych taky nic nechtěl, ale z těch obyčejnějších a méně frekventovaných silnic si ovoce klidně dej. Dneska už na benzínce seženeš pouze >>bezolovnatý<< benzín Natural. A olovo bylo tím důvodem, proč bylo ovoce od silnic nepoužitelné. Dneska už auta vypouští minimum nebezpečných látek proti době Trabantů a "stodvacítek", navíc třešně ze stromů si můžeš dopřávat maximálně měsíc ročně, proto klidně uber ze svých požadavků a nějakou silnici (koukám do mapy) typu do Vysoké nad Labem bych se absolutně nebál očesat.

kvuli tomuhle? :smiley:

http://ona.idnes.cz/tresne-pomahaji-hubnout-i-posilovat-imunitu-f3b-/recepty.aspx?c=A110629_112122_recepty_job

tahle keska je uz bohuzel zrusena .. ale tresni je tam dost .. a touhle dobou asi i dost stanujicich bezdomovcu

[cache]GC1R7TV[/cache]

Tohle je jediny misto, ktery jsem si vybavil. Kesku odlovenou mam a dlouhy leta jsem bydlel ve Stodulkach ;). Ovsem takovych mist musi byt urcite vice, co kaceri? Kam chodite na tresne? :smiley: Co treba nekde v okoli Nusli?

Kvuli hubnuti snad ani ne, ale na peceni ano :). A ted uz mozna i na zmrzlinu :D.

no myslím, že letos bude již pozdě, ale starý třešňový sad je u silnice vedoucí ze Stěžer do Těchlovic