Kam se poděly travel items ?

Nevím jak vy, ale my jsme v letošním roce ještě nepotkali žádný travel item, ačkoli máme za sebou téměř 50 keší. Máme skutečně takovou smůlu, nebo se tyto předměty někam vytratily ? Zajímalo by nás, jakou mají zkušenost ostatní.

Je jich pořád dost, asi máte smůlu.

Prošel jsem celkem dost keší, kde byl zaregistrovaný TB či GC, ale zatím taky nic. Teda až na jedu vyjímku ze začátku roku. Poslední dobou mám pocit, že keše mají ještě tajné dno, kam se tyto předměty schovávají. Začíná mě to celkem hněvat.

Mně také přijde, že už toho nenacházíme tolik jako dřív. A když něco, tak je to skoro vždy TB. Mincí jsme našli od začátku roku tak 5…

Taky začínám mít pocit, že kromě krabičky s logbookem a kingeršrotem musí být někde vedle ještě geotajná druhá krabička s tím pravím pokladem. Jen jí nikdy nemůžu najít a pořád se loguju jen do té chudé návnady. :@

No jo, no… všecky je mám doma!!! B)

No já bych vám řekl, co se s nimi asi tak děje, jenže se vsadím, že spoustě lidí by to přišlo normální.. :o

???

Cestující předměty nejčastěji potkávám u nás v kanceláři, neb se vzájemně s úlovky potěšíme. V krabičkách jsou, jdou potkat, ale také se "ztrácejí" jako na běžícím pásu…

Já jich v keších také moc nepotkávám,první gc jsemnašel až v 74.keši a TB hned v první,navštiv event a z logování GC a TB se zblázníš :smiley:

Udelej si PQ v ktere budou jen kesky s nejakym TB/GC, vyrad ty v kterych je ten predmet vice jak tyden a vyraz. Na 250 nalezu mam 74 cestovatelu, discoveru je tam minimalne. Kolem domacich souradnic to takhle jde. :wink:

Také jsem si říkal že mám poslední dobou na coiny smůlu a ono opravdu… spíše bych řekl že cachí přibývá rychleji než trackovatelných předmětů.

Jak říká Šemík - dokonce si takhle "šetřím" ty kolem homecoo - vybírám přednostně ty "nabité". Takže nemám plošně vysbíráno a vždy, když chci jít někam na dvě hoďky, ještě je kam :slight_smile:
A držím zhruba 2 krabky : 1 tracku.

Na druhou stranu, máme už přes deset vlastních a nakoupeno cajky na dvacet :smiley: