Kam sli brouci?

Vypis travelbugu detekovanych na nasem uzemi obvykle miva tak tri ctyri strany. Uz par dni ale obsahuje jen tak od oka osm polozek. Mam snad uverit tomu, ze vsechny bugy najednou nekam odcestovaly, ztratily se, nebo jsou vsechny naraz u nekoho pod posteli? nebo je nekde jeden, ale velky, bug?

Brouci a pavouci se přesunuli na domovskou planetu Arachnidů. Tady zůstal už jen hlavní a největšé brouk-mozek, ale stejně jako v Hvězdné pěchotě si ho musíme najít a vytáhnout z nějaké smradlavé jeskyně.

a nedokazou se stejne jako v hvezne pechote II brouci maskovat jako jine predmety v cache? treba proto se do cache nesmi davat sladkosti jakozto zdoj energie pro ne.

Já bych spíš řekl, že se jedná o nějakou promyšlenou konspiraci, protože v Brně se za poslední 2 týdny ztratily dva bugy - v cachích Citadel a D2 … nechápu - nerozumím souvislostem.

v te citadel jsem si vsiml, ze tam byla ikonka TB a kdyz jsem tam byl, tak tam TB nebyl. Myslel jsem, ze ho nekdo vzal prede mnou, mel jsem nekolik dni stare informace a necetl cerstve logy.

Na Karlstejne (tom u Berouna) v Royal treasury se beze stopy ztratil TB a pres moji pilnou korespondenci s nalezci kese se k jeho odberu nikdo nehlasi. Ze by nekdo zakladal sbirku brouku, aby mel na co lakat slecny?

z ty citadel se uz brouk obevil viz. (TBM0FX) Travel Bug Dog Tag - O tag nick Šuligata ho zalogoval az dneska. :frowning: