Zdravim ctene forum, onehda me napadlo, ze by bylo moc prima mit nejaky seznam kesi, ktere jsou nejakym zpusobem spojene s podzemim. Bud je nekde blizko pristupne, nebo snad je primo soucasti trasy nejake kesky. Idealni by to asi bylo u nekoho kdo je premium member, aby mel takove kese jako list. Z toho co jsem navstivil jsou to napriklad Operace anthracit, muj hrad Kozlov, dale mne napada arachnofobie, pak je Metro…proste aby clovek jako ja, ktery se rad pohybuje tam, kam slunecni paprsky nikdy nedopadnou, mel nekde na jednom miste napsane kesky, ktere ho muzou na takove misto vzit. Nechce se toho nekdo postizeny, idealne PM ujmout?
Diky predem i zadem.
uz takový podobný mame - TEMNÉ KESE - seznam kesi, pri kterých je nějakým způsobem potřeba pohybu ve tme. zatim jsou tam hlavne nocni, o jeskyních nemam zas takový přehled. ale ten anthracit mi uplne vypadl, musim ho doplnit.
[quote] Dáin & Olík: uz takový podobný mame - TEMNÉ KESE - seznam kesi, pri kterých je nějakým způsobem potřeba pohybu ve tme. zatim jsou tam hlavne nocni, o jeskyních nemam zas takový přehled. ale ten anthracit mi uplne vypadl, musim ho doplnit. [/quote]
Další nejmenované, vhodné k zařazení: Risska dalnice , Darkness cache , Jezkova tajemna cache / Caltrop`s mysterious cache s přivřením obou očí lze zařadit i Dablovo loze/Devil's couch
diky za upozorneni, zarazeno. muj vseobecny prehled o kesich se samozrejme s rostouci vzdalenosti od prahy rapidne zmensuje :)) takze kdybyste jeste nekdo o necem vedeli, napiste, zaradim. D
Pěkná je taky Stola SV. Josefa. Samotna cache sice neni “ve tme”, ale stola, ktera je opravdu blizko, je nadherna.
Ahoj Daine, rad bych se podival na vas profil, ale na gc.com podle nicku neco hledat je skoro nemozny, pokud ho clovek nezna presne a to u Tebe neznam :o) Posls prosim primo odkaz na vas profil? :o) Diky
ahoj, profil je stejny jako tady, vcetne diakritiky:
jinak na bookmarku nejsou kese, pro ktere se do tmy nemusi, kde je treba jeskyne jen pobliz. takovych je celkem hodne a asi by chtely vlastni bookmark.
Mezitim jsem pouzil hlavu a ten vas profil nasel i sam :D Bezva seznam, tak neco jsemsi predstavoval. Myslim, ze tam chybi i tahle keska, Metro GCKTZ8
Uz se tesim, az se tam nekdy vypravim.
kdyz ona nevyhovuje tomu zakladnimu - ze pro pixlu se musi do tmy //treba tam casem zacnu zarazovat i takovehle, uvidim//
[quote]
kdyz ona nevyhovuje tomu zakladnimu - ze pro pixlu se musi do tmy //treba tam casem zacnu zarazovat i takovehle, uvidim//
[/quote]
No cache Permonik GCQCZE
tomu sice také nevyhovuje, ale pro ty co mají rádi tmu, má hodně zajímavé okolí