kamarádi do přírody

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte o nějaké otevřené skupině nebo spolku podnikající nějaké akce v přírodě z okolí Prahy nebo Vysočiny. Je mi 20 a většina mých kamarádů je schopných podnikat akce akorát tak v hospodě :smiley:

připiš k tomu, že jsi žena a… budeš mít plnou schránku se SZ :smiley:

vzhledem k tomu, že píšu, že bych se chtělA zeptat, tak nemůžu bejt chlap :smiley:

pokud by ti nevadilo, ze to bude jen obcas a jen s kacerama :smiley:
tak koukni a www.geohb.cz, sou to stranky kaceru z havl. brodu a okoli :slight_smile:

Gomenasai, ještě přidej doplnující info o své maličkosti :wink:

fremen.cz: nechas ju? :smiley:

já su z daleka… jen se snažím usnadnit … práci… ostatním B)

jasně, že ne, právě proto se ptám tady :smiley:

to je hrozny toto :smiley: jen se tu zenska zacne shanet po nekom, kdo by s nou sel na kese, tak z toho panove udelaj seznamku :smiley:
pak se divte, ze je malo kacerek :stuck_out_tongue: kdyz se snazite kazdou ulovit :smiley:
[small](uznavam, ze jsem sama jednoho kacera ulovila, ale to nechame stranou :D([/small]

niveroke: tak sup sup ;), kazdou nedeli mam rande nekde v HB :slight_smile: vsici :slight_smile:

@ petulinka1: jako nevím, co máš za problém :smiley: 95% ženských, nekačerek, si bude plácat na hlavu, že se honíš po venku s GPS za nějakýma krabicema s kusem papíru, natož se zaobírat šiframa do půl druhé do rána :smiley:

Pokud teda vynechám 97% současné populace, která vlastně ani nechodí do přírody.

fremen: ty co znam a vedej to o me si na hlavu neplacaj - pochopily, ze to je muj zpusob chozeni ven :wink: (stejne jako v jejich pripade, akorat ze ony chodej do hospody :/)

no právě… hele, dík, jestli se mi podaří objevit, vaše srazy tak se někdy ráda ukážu :smiley:

sleduj to v nedeli pres den - vetsinou se schazime kolem 7-8 vecer, misto je vzdycky v oznameni i s presnym casem :slight_smile:

nekečeři taky moc pochopení nemaj…

takže to neplánujete moc dopředu :D, ok :slight_smile:

mne do toho netahej… já su z jihu moravy :wink:

sorry :slight_smile:

A co zkusit kamarada od Dildo Sports, ten pomuze i s FTF!

http://www.youtube.com/watch?v=bZOIFng7ic8&feature=share

:D:D:D

ty seš mamlas! kazit takhle "mládež" :smiley:

fremen.cz: jakou mladez, z toho videa je patrno, ze maji i verzi KIDS :D:D