Ahoj,
nevíte někdo o nějakém doplňku, nebo funkci, která by mi zobrazila mapu nálezů jiného kačera (nejlépe, těch, co mám ve friends)?
Většinou lovím sám, párkrát do měsíce ale vyrazíme v teamu a takováto funkce by se mi moc hodila pro plánování výletů. Na GC.com mi teď trochu pomáhá nová fíčura "logbook", ale pořád bych si to představoval ještě vymakanější.
Normálně si jako PM vystačím se správou kešek na GC.com, sem tam použiju Mozigo, ale kvůli takovéto vychytávce bych klidně přešel k jinému softu.
Díky za odpověď.
V geogetu existuje v pluginu Geojarry moznost zobrazit kese, ktere nama odloveny zadny z kaceru. Pro tyto ucely idealni - zadam koleguv nick a je hotovo. Jde to i vyhledanim jeho nalezu a pak odfiltrovanim kesi v seznamu, …
Jedině Geoget. Ostatně gord to musí vědět nejlépe. Případně cacheprinter s určitým omezením.
Díky za rychlou odpověď. Říkal jsem si, že ten slavný GeoGet jednou musím vyzkoušet, teď k tomu mám konečně záminku ![]()
No a když jsem Ti to říkal já Leoši, tak nic. To Ti to musí schválit přespolňáci ![]()
Ještě je alternativa:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=20438&pid=309180#post_309180
Tohle by mě docela zajímalo, jak se to dělá přesně. Můžete mi někdo napsat, jak přesně mám v Geojarry udělat, aby se zobrazovali jen ty cache, které nemám odloveny ani já ani druhý kačer ![]()
Moznosti je vice. Treba muzes zkusit toto:
Spust Geojarry, klikni na Geocaching.com (nebo muzes rovnou spustit
plugin s ikonkou GC a cervenou sipkou, je to totez), pak zalozku
Uzivatel, vypln nick, Vztah - nalezene, Stahnout vsechny, pak klikni na Ulozit do ggt.
Tim mas vsechny jeho nalezy. Ted si muzes udelat vyber kesi, ktere chcete odlovit spolecne a odectes od vyberu tento seznam (jde na to udelat i davku GJ, pak by to vse bylo na jedine kliknuti, ale takto si to pekne "osahas" a podobne postupy lze ap[likovat na mnoho jinych ukolu).
Super, už se mě to stahuje
Jediný problém je, že já mám asi 500 keší a ten druhý tak 2400… Nešlo by to udělat nějak tak, abych ze svých 2000 importovaných, odečetl jeho nalezené, bez nutnosti stahovat jeho kešky znovu?
No, a jak si predstavujes, ze budes vedet, co nasel, kdyz si seznam jeho nalezu nestahnes? Jedine ze by ti poslal ggt seznam svych nelezu. Ale to je jednat totez a druhak potrebujes jeho asistenci. (treba se casem dockame moznosti udelalt toto pres GC.Live, ale zatim jina moznost neni).
Vlastne me napada jeste jedna cesta: Zobraz si vsechny jeho nalezy na stranckach gc.com, oznac to, pres ctrl_C/V dej do excelu, nech jen sloupec s ID, to uloz jako text do ggt a preved na predchozi pripad. Netikam, ze je to jednodussi, neni to rychlejsi, ale nemusis ten seznam stahovat, jen si ho zobrazujes ![]()
Dobrý, už jsem to stáhl :-). Díky moc za radu, funguje to bezvadně
Teď ještě vychytat do GPSky lepší fotomapy a bude hej ![]()