Ahoj, nemáte prosím někdo karetní hru First To Find od Groundspeaku?
http://shop.groundspeak.com/productDetail.cfm?CategoryID=4&ProductID=112
Ahoj, nemáte prosím někdo karetní hru First To Find od Groundspeaku?
http://shop.groundspeak.com/productDetail.cfm?CategoryID=4&ProductID=112
Jo mám. Vo co Go?
Mám.
Nevite, jestli se to neda nahodou sehnat nejak jinak nez objednavkou z primo z GS?
Fajn, myslel jsem treba nekde v CR ;).
Třeba u mě..více méně ji mám asi k ničemu, hrál jsem ji párkrát…
ono taky na tom neni moc co hrat - takova prebijena ![]()
Aha, ja myslel ze to bude mit trochu hlavu a patu. Ale chapu, ze nejakou moc kvalitni hru jsem od toho asi cekat nemohl
.
nene, zadny magic ci pana prstenu, nebo aspon harry pottera v tom nehledej :P. je to takova obycejna prebijena, kdy zaroven musis ctit barvy. barvy jsou 4 - jaro, leto, podzim, zima. kazda je rozdelena na nekolik karet s bodem, prekazkou, vybavenim. kdyz zahrajes bod, logicky ziskavas bod, kdyz zahrajes prekazku, musi nasledujici hrac zahrat vybaveni, jinak o jeden bod prijde. pokud takhle odvrati hrozbu, muze jeste zahrat jednu kartu - bod nebo prekazku. no a tak porad dokola. souper hraje prekazka - bum dam vybaveni a prihodim prekazku. souper se brani kartou vybaveni a prihodi bod, ja zase hazim prekazku a souper se zase brani vybavenim a prihazüje na to prekazku atd atd… hraje se, kdo prvi nasbira stanoveny pocet bodu. a barvy musis ctit tak, ze karta kterou pokladas na odhazovaci balicek musi mit s tou, co lezi na vrchu stejne, nebo nasledujici rocni obdobi - to je asi jediny ozvlastneni, ze tim ty "barvy" toci dokola.
Zrovna dávam dohromady několik nákupu v USA, s tím že se to pak společně sveze do ČR - kdyby jsi měl zájem tak se ozvi.
Koncem týdne, pokud budu mít chvilku čas, zkusím napsat nějaké info do samotného vlákna.
Tak jsem čekal nějáké pozitivní hodnocení hry…
Jsem trochu odrazen ![]()
tak ma to hezky obrazky a krabicku ![]()
No ja bych z toho smutnej nebyl, pac stoji to dve kila, tak se to tak musi brat. Poradny hry jsou v trochu jinejch cenovejch relacich (i kdyz vyjimky se samozrejme najdou) - proste je to spis reklamni vec, no - a je to geohra
.
S ohledem na rozšíření odpovědí přesouvám do obecného