KAVALÍR CZ s.r.o. a Vaše zkušenosti s touto firmou

zdravim chtěl bych se vás zeptat jaké máte zkušenosti s firmou KAVALÍR CZ s.r.o Gravírování laserem - CNC frézování - Velkoplošný tisk,nechal jsem si u nich udělat CWG a už na ně marně čekám přes měsíc ,přitom na svých stránkách má napsáno do týdne od přijetí platby,komunikace nic moc sám se neozve,po mých připomínkách kdy budou cwg expedována odpoví : že ve středu ,tak čekám do pondělí a nic ,píšu další email nato odpoví že expedoval cwg v pátek že do středy tohoto týdne přijdou,dnes je středa a opět nic a nyní mu nelze ani odeslat email. Má taky někdo takové špatné zkušenosti? CWG jsem měl objednané jako dárek :frowning: ale vím 100% že tam si nikdy nic neobjednám.

Objednávala a několikrát CWG i razítka vždy v pohodě,nejdéle snad do 10 dnů,to bylo maximum.

Úplně přesně stejné zkušenosti. Čekal jsem na CWG měsíc, při urgenci odpověď bude to příští týden a zas nic. Nakonec po telefonním rozhovoru řekli, že už to poslali - no a za čtyři dny to přišlo. Takže to odeslali až po telefonátu.

Asi budeme mit hodne rozdilne zkusenosti. Ja uz u nich nechal CWG delat nekolikrat a vzdy OK, do zhruba 10 dnu byly doma.

svoje první cwg jsem si u nich nechal pálit na jaře 2010 a UŽ NIKDY VÍCE, nejen, že jsem na ně čekal více než měsíc, ale absolutně bez komunikace a výpal strašný a ještě místo slibovaných 15 cwg navíc jsem dostal jen 5:( proto nedoporučuji

Kavalir si neuvedomuje ze CWG a jine postratelne blbinky si lidi kupuji protoze si chteji udelat radost. Snazi se konkurovat cenou a lacinymi nabidkami na XX ks zdarma a obcas nestihaji - tim si kazi reputaci a zakaznikum kazi radost. Prisel jsem s nimi do kontaktu jednou a nechci to opakovat.

Palil jsem u LIFE Blansko a byl jsem spokojen. Pak se objevil GeoGadget ke kterym jsem presel protoze nabidli jako jako jedni z prvnich paleni na bukove suky. Dalsi vyhodou je pak to ze jsou bliz. Pri nakupu zbytecnosti radsi podporim lidi z okoli. Osobne je mi fuk jestli CWG stoji 8-10Kc, je mi i vlastne jedno jestli budou za 2dny nebo 2tydny. Jen to chci vedet predem.

A jeste jednou drobnosti si me GeoGadget ziskal. O vanocich poslali CWG PFko… pro me to byl historicky prvni spam ktery mi udelal radost.

Ahoj, já poslal 1k českých převodem na 100ks dřevěných puků 17.5.2011 a čekám a čekám a čekám. Jinak minulé dvě objednávky byly OK. Tento týden nemám čas prostor ani chuť to řešit, ale příští týden vznesu dotaz. No a asi to byla moje poslední objednávka u této firmy. :@

My jsme tu už objednávali dvakrát a úplně bez problému. Komunikace jasná, vcelku pohotová, balík byl asi do týdne od převodu peněz doma a nic mi v něm nechybělo. Taktéž jsme tu kupovali razítko a v pořádku. Takže zkušenosti zatím dobré.

Take uz u firmy Kavalir CWG neobjedname. Objednali jsme, zaplatili prevodem a CWG prisla az za mesic, bez jakekoliv omluvy. Jak uz tu nekdo psal, je mi jedno, jestli za tyden, nebo za dva, ale chci to vedet dopredu. Prave premyslim, u koho bych si dalsi varku objednal, kdybyste nam nekoho doporucili, byli bychom radi.

Jeste perlicka - nasel jsem v mistnich inzertnich novinach reklamu na vyrobu CWG, napsal jsem tedy dotycnemu jestli je shopen udelat mi navrh a zeptal se, kdy by mohly byt vyrobene. Inzerujici mi oznamil, ze jsem prvni zajemce a zeptal se, jak maji byt CWG velka :smiley: Tak takove prosim nedoporucujte :wink:

Z vlastní zkušenosti GeoGadget. Levné, rychlé, kvalitní, svižná domluva a ještě s dárečkama (viz onen vánoční, nebo mikulášský bonus). Zatím jsem nenašel jediné negativum…

GeoGadget také můžu doporučit. Už jen to, že nečekají na platbu a vrhnou se do výroby.
S PM to stejné. Po objednávce za cca 3 hod. aktivace a pak info o platbě.
Prostě super.

Kdysi jsem delal CWG u Kavalira a uplne v pohode, vsechno probehlo hladce. Dostal jsem co jsem dostat mel vcetne tech CWG navic a jeste nejakejch bonusovejch a cely to trvalo zhruba tejden.

A tedka pred par dny jsem delal u Geogadgetu a to byl neuveritelnej fofr. Mam dojem ze jsem nejak v patek objednal, v pondeli dostal fakturu, tu jsem obratem zaplatil a hned dalsi den jsem mel CWG na stole. To snad ani necekali az jim dojdou ty penize, to jinak neni mozny. Ale je fakt ze to byla opakovana vyroba, podklady meli od minule, nebylo co resit.

Aby jsme něco řekli k tématu. KAVALÍR CZ s.r.o. neznáme, proto rychlost, vstřícnost a uspokojení objednávky nemůžeme posoudit.

Já si tam kdysi objednal razítko a do týdne jsem ho měl. Teď jsem si objednal CWG a taky jsem čekal měsíc. Poslali je až po urgenci mailem. Navíc jsem dostal asi o deset pytlíčků méně než bylo CWG.

Tak my si tam objednávali jak CWG, tak razítko. Bylo to na podzim roku 2010.
Asi v 5 rychlých meilech jsme se domluvili na návrhu, další den mi přišla faktura, tu jsem zaplatil a do týdne mělo být všechno tak jak má, včetně 2 CWG jejich a jednoho Member Collection.
Pak jsem tuto firmu navrhl dalším dvoum znáámým a ti taky maximálně spokojení.

já nakoupil u GeoGadget a měl jsem je asi do 26 hodin od objednávky včetně zaplacení a dopravy Českou poštou.

U kavalíra jsem objednal jen jednou a to v jeho počátku. Osobní vyzvednutí za cca týden bylo v té době naprosto v normě, ale i já už zaslech, že nestihl dodat CWG na event…atd.
Já mohu ze své poslední zkušenosti velmi doporučit nového koně na trhu - [color=red]cwgland.cz[/color] za 3 hodiny od poslání návrhu jsem si mohl dřeva vyzvednout osobně hotové. tzn., že byly vyrobeny. Jako velkou přednost vidím i to, že majitelem firmy je kačer. JEDNOZNAČNĚ doporučuji.

tak ty tri hodinky bych videl jako vysledek toho, ze nemeli do ceho jinyho pichnout :slight_smile:

Já se přidám s chválou na GeoGadget, začal jsem s nimi kvůli ceně 7,50,- za kus, zatímco ostatní nabízeli všichni shodně za 10,-. Jednání bleskové, z velmi nekvalitního obrázku udělali ideální návrh, převzetí osobně. Takže všechno perfektní, už od nich máme dvě série CWG i razítko.

No jak to tady tak tak se začínám bát …

U Kavalíra jsem už objednával několikrát - třikrát osobní, a asi čtyřikrát eventové a dvakrát razítko, vždy to bylo v pohodě a do zhruba těch inzerovaných 10-ti dnů.

Minulý týden ve středu jsem zaplatil za další eventové a sadu osobních pro kamaráda jako dárek. Event mám příští sobotu, tak jsem opravdu zvědav jestli budou, nebo jestli se budu muset účastníkům omluvit a distribuovat dodatečně … uvidíme :expressionless: