Kde je Agitace? ... že by cenzura?

Marně hledám včerejší příspěvek s názvem Agitace, který se pozastavoval nad schválením téhle „humanitární” keše - [cache]GC2HNTY[/cache]. Ikdyž asi onen autor příspěvku měl pravdu co se týče pravidel pro schválení, docela mě dopálilo jakým netaktním způsobem na to poukázal. Nicméně jelikož to bylo pod sekcí reviewer, nebylo možné se k tomu vyjádřit, zajímala mě reakce revs.
Kam se příspěvek poděl? Smazal ho sám autor, nebo je tu na webu až zase taková cenzura?

Tihle rádobyfízlové by mohli radši vypadnout ven do sněhu hledat. Jednou je to sakra publikovaný, retrívr má vždycky pravdu a KONEC!

Tohle vytahování keší a naprosto nah…o diskuse o nich tady mě poslední dobou fakt vytáčí, ať už je to ta Kolombova mysterka, nebo kterákoliv jiná keš…
Stejně jako tady dost oblíbené "hele tamtomu to prošlo takhle, tak mě to musí projít taky" a když náhodou ne, je z toho zase tuna flame…

A proč na to nepoukázat?
On ten dvojí metr je pěkná svině!

Mě to včera taky zarazilo, nejde přece o nějaký "projekt", ale o jednorázovou podporu kluka - jednoho z nás - který se rozsekal a má to teď těžké (mezi horolezci je občas podobná sbírka, nikdo se nad tím nepozastavuje a buď pošle, nebo nepošle).
Využít v komunitě kačerů k tomuto účelu keš je velmi přirozené a ukázalo se, že i účelné. Ta keš snad nikomu neubližuje, ne? Tak mě jako jediné slovo napadlo "závist". Jinak nevím, co autorovi vlákna mohlo být jiného motivací k jeho napsání. Snad bychom mohli být v případě takovýho průšvihu trochu tolerantní…

Příspěvěk je smazán, ale je v archivu googlu, pokud to někoho natolik zajímá.

Udavač je taky pěkná svině, comparare, ať už se schovává za libovolně ctnostnou fasádu.

Hele, co některý lidi žene furt prudit?

Fakt nechápu co je na prohldávání keším, hledání těch "na okraji" pravidel a následné rozmazávání tady na fóru tak super…

Nejsi sam, kdo marne cekal na odpoved schvalovaci instance.

LOL
Podle pravidel rew. to neni, tudiz to publikoval omylem? Takze bude nasledovat archivace nebo retract?

Ano, ac rew. delaji co mohou, vypaad to tak, ze tu obcas dvoji metr je.

Nic proti humanitni sbirce nenam, to je jina, ale co ty pravidla schvalovacu, dvoji metr a podobne?

Občas se někde objeví kupička hnoje. Tomu kdo je za ni zodpovědný to dojde a uklidí ji sám. No a pak se také občas najde někdo další, kdo ten hnůj znovu vytáhne a s gustem ho rozpatlává…

Ať je to jak chce, děkuju weselkovi, že nahodil tohle vlákno, jinak bych si sbírky nevšiml. Apropó, kolika z vás, co tu pláčete nad dvojím metrem, rews neschválili diskutabilní záležitost ?

To vis, vono se vobcas dejou vjeci.

IMHO, bez hnoje by chleba ani masla nebylo… :[

zrovna tato cache mne nepali, i kdyz souhlasim, ze porusuje pravidla, ale nikoliv litera ale duch ozivuje, tudiz plne souhlasim, ze ji reviewers pustili. Chci rici, ze v tomto pripade je ona povestna vyjimka pro mne naprosto samozrejma.

Btw. myslim, ze pokud ma nekdo problem s nejakou cachi, je fajne nejdriv kontaktovat ownera pres gc.com profil, pokud mam stale "problem", pak rewievra, ktery ji pustil (zase pres message na gc.com), a pokud mi o to opravdu hodne jde. tak pres log na te cachi a pak asi az teprve zde na foru (kde se vetsinou nic moc nevyresi a prave predchazejici kroky jsou ucinnejsi). no samozrejme na konci si lze stezovat na GS :pB)
osobne tento postup dodrzuji a me funguje :slight_smile: (tedy nemusel jsem to nikdy dotahnout az k absurdnim koncum :pB) )