Také se vám někdy při kontrole svojí krabky stane, že ji nemůžete najít? Ale vona tam někde je, mrška jedna.
U GC14A3F (Svatá voda) je v některých hodinách docela přemudleno tak si lovci ukrývání zjednodušují a ukrývají krabku na místo kam mudlové méně vidí - cca 2m.
GC10NR6 (Batuv mrakodrap) - několikrát jsem magnetickou hledal a našel o cca 10m jinde, vrcholem byl štíplý magnet a fimovka vražená za průmyslovu kameru cca 5m.
GC14A3F (Kostel Tečovice) - tady zase je vytvořená fajná schovka, objekt v hintu jemně zamaskován, ale hledači ji skoro vždy tak perfektně zamaskují, že není vidět ani ten hint
takže je skoro nenalezitelná.
Jaké máte zkušenosti vy?
Moje dvě keše také cestují - [cache]GC10X4F[/cache]-Slovenska strela a [cache]GC1AB1H[/cache]- Ocelove mesto - Sogo dupa, buď to dělá někdo schválně, nebo mají kačeři sklerózu a nezapamatují si na dvě minuty, od kuď ji vytáhli.
To známe . Jedna naše pixla se posouvá vždy o tři metry bokem .Vrátíme jí na místo a při další kontrole je zase zpět na svém(ne na našem) místě …![]()
Jo to znam…rikame tomu se Selmici "Putovni kese"…Nekolik nasich kesek takhle cestuje celkem pravidelne…nedavno sem sel vymenit logbook na 3 svych kesich a dve jsem z toho nenasel…pomohla az emailova domluva s poslednim nalezcem ![]()
Chaloupko ke mě čelem, k Ivanovi zády.