Tak jsem kdysi Německu v jedné kešce objevil nádherně kýčovitý TB Pimpky TB197HM
děti byly nadšením bez sebe - a pustil jsem ho do našich vod.
A docela mě teď štve, když vidím, že ho někdo s nikem člověk vyzvedl někde v dubnu a pořád nic. Psal jsem mu přes GC.com mail, a zatím pusto a prázdno. Tohle jsou věci, který mě strašně štvou. Co z toho kdo má?
Až dítě hrající si na dospělého dospěje a začně si opět s radostí dítěte hrát snad pochopíš, že je to hra a k té hračky patří. Konec konců nikdo nikoho nenutí aby si ho bral k sobě či umisťoval do knihovny.
Hele, jako vtip dobrý. Je fakt, že bych si to doma uměl představit maximálně v dětským pokoji - ale možná by mě děti ukecaly na čestné místo v obýváku.
Na druhou stranu, jestli se to někomu líbí, tak proč ne a myslím, že zrovna takováhle věc se do kešky hodí ideálně, protože mezi kačery nejsou jen návštěvníci galerií a Knížakovi přívrženci, ale i třeba rodiny s dětma (Dr. Taby s rodinou) a ty z toho měly dost velkou radost. Prostě úhel pohledu.
PS, jsetli to byl jen vtip, tak se omlouvám. Jinak jsem dost překvapenej, že nějakej kačer napíše, jesště že se TB ztratil.
Trochu mne tvoje reakce zarazila, ale věřím, že to byl fór a nějak to ještě vysvětlíš. Pokud ne, tak je to smutný. Nepochopila jsi smysl TB/GC. On se totiž nemusí nikomu líbit, možná ani majiteli. Ale většinou má majitel k té věci nějaký vztah a ta věc má nějaký úkol. Určitě není k tomu aby si ji někdo vystavoval ve skříňce.
Dost hustej názor…:o lepší jsem ještě na fóru neslyšela… sorry ale tohle si nemohla myslet vážně! Doufám, že to pochopíš až budeš jednou uvažovat o svém vlastním TB nebo založíš svoji keš… nebo ještě líp - až se nad tím ještě dnes zamyslíš.
A taky se bere příliš vážně, co kdo napíše někde na diskuzi..Je věcí vkusu, v tomto případě nevkusu, každého, na co navěsí známku TB a vypustí do světa… Vím, že není nic pěknýho, když se ztratí TB, ale kdybych já našla v keši tohohle nebo jemu podobného, tak nezaloguju ani discover, protože tohle bych ve statistice mít nechtěla.
Já taky nemá v obejváku sádrovýho jelena nebo Rumcajse z drátu. Jen mě připadá od kačera naprosto mimo napsat, že je dobře, že se ztratil TB. To se prostě nedá nazvat jinak než blbostí.
A o lidech, kteří hlásají co je a není vkusné, co se má a nemá číst, co je a není in mám svůj - nijak pozitivní - názor.
Mě osobně se ta figurka líbí a připadá mi kýčovitě roztomilá. A je škoda, že ji nějakej týpek ztratil. Přesto doufám, že se ten člověk třeba probudí z mrákot a pustí ji dál do oběhu.
Tak ztrátu TB bych nikomu nepřál nicméně s názorem že není nutno pověsit psí známku na každou blbost bych souhlasil. Na některými travelbugy (například [tb]TBKRQ4[/tb]) jsem mlčky obrátil oči v sloup ale posunul jsem je dál, s tímhle už bych měl asi trochu problém…
Ano, existuje spousta vyloženě divných TB bez nápadu. Tenhle mi ane přijde naprosto úžasnej, tak kýčovitej, že překročil hranici kýčovitosti a aspiruje na kult Škoda že zabloudil, budu mu držet palce ať se najde!
Vzhledem k tomu ze znam cloveka (clovecici) ktera klidne susila TB doma skoro rok aniz by si s tim nejak extra lamala hlavu, a teprve kdyz jsme zjistili ze taky kesuje a toto na sebe prozradila jsme zjednali napravu, tak bych nad trpaslikem jeste nelamal hul…
Jinak moznosti jak z nicku kacera a databaze vystourat vic info o tom kdo to je je mnoho, ofiko i neofiko…
Jitka_F: moc hezky napsáno, souhlasím s tebou - ovšem když uvážíme jakej sajrajt se v keších válí /od kinderšrotu až po různý nechutnosti/, tak by mě nález tohoto trpaslíka nijak nepohoršil - spíš pobavil. Myslim, že takovýto kýč se pro TB dost dobře hodí /taky je možný, že se ho chtěl někdo nějak šetrně zbavit/
Dr. Taby: je to každýho věc co se mu líbí, to je jasný, ale možná by to chtělo dětem lehce a nenásilně naznačovat, že toto je fuj a ee. Takhle by jim to mohlo zůstat až do dospělosti - výsledkem potom jsou ty úžasný výstavy v poličkách obývacích pokojů