Kde jsou keše _ prohlížeč v MDA

Koupil jsem si HTC TyTN II (WM 6). S programy, ktere jsem si nasel na netu se daji kese najit vcelku v pohode. Pokud se doma nachystam, prohlednu mapu, tak si do MDA stahnu popisy jednotlivych kesi a vcelku dobre se mi je hleda

ALE

kdyz jsem na cestach a zbyde mi trochu casu, tak nevim jak se dostat na mapu ve svem okoli (popis jednotlive kese se mi zobrazi, ale to musim vedet co hledam_adresu)

EXISTUJE nekde mapa ci jiny zpusob jak najit kese v nejblizsim okoli na mem MDA?

Program HandyGeocaching umí vyhledat keše v okolí aktuální pozice…

A zkoušel jsi ho někdy rozchodit na PDA?

No, já jo, a povedlo se… Záleží na tom kterém midlet manageru…

díky fšem

postupoval jsem podle navodu na hg.destil.cz a funguje to _ tedy vyzkoušel jsem zatí jem jednu kešku (a stejně jsem ji nenašel)

týden se budu poflakovat po vlastech českých a moravských - vyzkouším a namíšu poznatky

Tak jsem se během prázdnin dopracoval k programu GEOSCOUT a jsem s ním vcelku spokojen

máte někdo zkušenosti s nějakými jimými programy, které stáhnou info o nejbližších keškách do MDA?

Určitě Locity

Pridam se - pokud pouzivam mobil, pouzivam LOCIFY (na Symbianu a WM - na WM proto, ze mam prac. tel. symbian, tak at mam data stejna). Naprosta spokojenost, podpora ok - od tvrucu rychla odezva na bugy.

ja mam problem ze na svem HTC tytn 2 nemohu Locify rozchodit kvuli chybe midletu, moc tomu nerozumim, nemohli byste mi prosim poradit jak to resit?

Musis mit nainstalovan spravnou verzi midlet manageru…

z helpu locify pro WindwsMobile na locify.com:
Windows Mobile

You can run Locify on Windows Mobile 5 or 6 since Locify 0.7.1. Installation is intuitive, if you have troubles follow this manual.
Java

Before installing Locify, you need to have proper Java environment on your device. This software is also called ‘midlet manager’. Check your midlet manager version by selecting ‘Java’ in menu and clicking to ‘About’.
Locify works on:

* Esmertec JBED 20080222.3.1 and newer - Locify is fully tested here and 100% working. This midlet manager is preinstalled on newer devices - otherwise you can buy it here.
* Tao Intent Java MIDlet Manager 11.1.7.1036 - Locify is working, but everything is little bit slower. This MM is freeware, you can download it here. 

Pokud zapatras po netu, najdes i "upraveny" Esmertec JBED 20080222.3.1 (je to placena aplikace).

dekuju, zkusim se poohlednout po Esmertec JBED, protoze ten intent manager mam ve spravne verzi ale neslape to vubec. ale diky moc!!!

brazajar: diky moc uz jsem prisel na chybu!!! Opravdu si mi to pomohl vyresit!!Mam rok stare HTC a mam tam verzi Esmertec JBED z roku 2007. I kdyz jsem nainstaloval novejsi verzi tak mi to neslapalo protoze LOCIFY bylo stale nainstalovano pod tu starou!!! Diky moc opravdu a hura na lov:-)

tak locify jsem rozchodil s novym midletmanagerem, ale objevil se dalsi problem kdyz kliknu na GPS pozici tak mi to hodi chybu…jinak vse beha. nevite co s tim?? GPS mi u jinych programu (tom tom, Igo) funguje bez problemu