Kde jsou velké cache?

Ahoj lidi,

jak uz název napovídá, rád bych se Vás zeptal, jestli nevíte o cache velkých, pripadne extrémně velkých rozměrů. Ideálně někde v okolí Prahy, na venkově, v přírodě. Poraďte prosím. Našel jsem velký travelbug a netušil jsem, jak těžké bude jej někam umístit.

[quote] MrCooper: nevíte o cache velkých, pripadne extrémně velkých rozměrů. Ideálně někde v okolí Prahy, [/quote]

"GCNQT0","Multicache","Ztracene more /  Vanished sea","2.5","3.5","Cerro Torre",
"GCKGW5","Unknown Cache","Fabiánuv poklad / Fabian's treasure","4.0","2.0","groula",
"GCXBH1","Multicache","Bozi kamen","2.0","1.5","norter",
"GC103K8","Unknown Cache","Rock Castles Bonus Cache","4.0","2.5","wmh",
"GCP0VX","Traditional Cache","Cesovske valy / Cesov rampart","2.0","2.0","Colonel74",
"GCXP67","Traditional Cache","Babí hora u Tábora","2.0","1.5","Sniffteam",
"GCXVH8","Traditional Cache","Liriodendron tulipifera","1.0","1.5","ZDESi_tym",
"GCYA8E","Unknown Cache","Animals","3.0","2.0","galdra",
"GCWCV0","Traditional Cache","Krecov","1.0","1.5","norter",
"GCNE00","Traditional Cache","Babiccin odpocinek / Grossmutterruh","2.5","2.5","Pitr",
"GCXKZR","Traditional Cache","Sberatelska","1.0","1.0","krkrtek",
"GCRZP6","Event Cache","Vanocni Velka GeoPardubicka ( parba )","1.0","1.0","doktor",
"GCWKVF","Multicache","Klášter Teplá / Teplá Monastery","1.5","1.5","yeleni",
"GCGKBG","Traditional Cache","Woudlopers 7: Rübenzahl cache","1.0","3.5","De Woudlopers",
"GCYXDG","Unknown Cache","Hamerske skalky NO.:1 BONUS","2.5","4.0","Hawlis",
"GCYZNJ","Unknown Cache","hotel Bohemian Forest","4.0","3.0","Czecho Cowboy, Joziš, NiNiNi & CO",
"GCZ38W","Traditional Cache","Vydryskuv poklad | Otter's treasure","2.0","2.0","rudy_big",
"GCNRXB","Unknown Cache","West Point","1.5","1.5","bxhome",
"GCTH4C","Multicache","Lesni knihovnicka / Forest Library","3.0","3.0","BBBubak",
"GCXRR2","Unknown Cache","Airport Brno TB-Hotel","2.0","1.5","Autacek",
"GCYABA","Multicache","TombRaider: Legend","5.0","5.0","EcartSiger",
"GCV5VZ","Traditional Cache","TV Cache Hostalkovice","2.0","1.5","rubick",

Super, moc dik.

Nebo nějakou založ, přímo na míru[:)]

Nad tim jsem take premyslel, lec stale jeste nemam GPS a tak by zamereni nebylo az tak trivialni :slight_smile:

Jeste si muzes pridat

“GC10D11”,“Unknown Cache”,“Calling CQ in distance X”,“5.0”,“1.0”,“Ponik & team + Maros251”,

ta je hoodne velka :smiley:

Odkud ta data generujete?

Zadal jsem Pocket Query na všechny Large v ČR a v CSAKu exportoval do .csv

Kedysi som bol lovit Brabenczovu Lesni Zahradu (alebo tak nejak sa to vola) a tam bol teda obal na kesku taaaaaakto velky :)

Mozem len odporucit, je to aj na peknom mieste. Ale samozrejme vsetko je subjektivne :)

Tak já bych se možná vrátil k původní otázce…
Máme v čechách už něco, kam se vejde můj suvenýr z Vídně? :smiley:

[tb]TB19BY4[/tb]

Oupsss ! :o: o :o

Tak to je mazec ! Urcite vhodny namet takovou cache nekde zalozit :smiley:

Dávám si to tu přede dveře a kočky už nemají šanci je otevřít… :wink:

No to je nářez! Ale nebylo by od věci, kdyby byl nový typ cache- travel cache, která de z místa na místo, (ne z keše do keše). Akorát ten, kdo by na novém umístění nestihl FTF, by měl docela velkou možnost, že se keška zase odebrala jinam. Zjistil by to tak, že by ji prostě nenašel.

Vidím, že Cowboy se toho založení cache "na míru" asi chopil, protože ten jeho TB už je v dosud nepublikované cachi Number 30’ :wink:

Jo, to už se taky řešilo, ale cache nemůže během svého krásného života měnit svoje souřadnice. Ale kdyby byla ještě větší, asi tak na Jitka_F, byla by to dozajista velmi navštěvovaná cache, do které by se v rozporu s pravidly nosilo i jídlo :-)))))

On už i na cestovní kešku někdo myslel? Ach jo, to sem zas objevila ameriku.

Ten kufricek by se moh vejit sem:
GC128BD Srdce Geocachingu
GCXQR6 Pratelska
Ale u Prahy to zrovna neni.

A co to takhle otočit? Místo TB do cache dát cache to TB? :wink:

Sem se 100% vejde :slight_smile: jen Praha to fakt není a Vaše micro :-)))
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=f23470e6-1c5a-49b3-a43a-67d55cc32fab

Tak už s tím asi musím ven ;), Number 30 je jen waypoint s home coordinates. Než jsem jel do Vídně, měl jsem v inventáři hroznou spoustu trackables a potřeboval si trošku uklidit.
Jiínak nic proti Šamanovi, ale ty Vídeňské TB hotely jsou malinko jiný kalibr, než Pendulum.
Popravdě mě trošku napadlo taky koupit trafikářskou bednu na noviny a zámek s číselným kódem…