Nevíte prosím někdo, kde by se ještě v dnešní době dal koupit nový Garmin eTrex Legend? Vypadá to, že už ho z prodeje stáhli. Díky.
Ja se ptal jednoho prodavace a ten rikal,ze uz bohuzel nebudou:(
mám na prodej jeden nepříliš požívaný… jinak zkus aukro… když vyprodávali za směšné peníze poslední, tak pár lidí nakoupilo na kšeft a teďka se tam ukazujou…
Jenže tam je, bohužel, napsáno. "pouze osobní odběr v kamenných prodejnách", což máme poněkud z ruky. Leda, že by byl někdo místní ochoten zajít, koupit a poslat
Osobně se ale domnívám, když v ostatních prodejnách je již nemají, že pouze zde není aktualizován web ![]()
V Olomouci ještě skutečně pár kusů mají, dnes jsem ráno osobně jeden koupil. Bohužel se tam už z čas. důvodu nemohu vrátit.
PT
Taky je mají v Ostrave,ale i to mám z ruky.pouze osobní odber.
http://www.mynavi.cz/garmin-etrex-legend-topo-czech-outdoor-turisticka-gps-navigace-33059.html
píšou ihned ale já bych osobně raději šel do eTrex H
Tak mi napište na [email protected] a můžem se domluvit.Jsem z Ostravy
Píšou "Prodej ukončen" ![]()
Daja172: poslal jsem e-mail.
no jo tak už nikde není.raději bych koupil to H než starý Legend.
Tak jsem využil Vašich rad a kouknul na Aukro. Tam jsem opravdu našel úplně nový přístroj včetně dvouleté záruky. Mnohokrát děkuji za velice přínosnou radu, Legend už míří ke mně domů :).
Pro zajímavost… za kolik?
No, podle mého sledování nešlo několik posledních prodaných Legendů na Aukru pod 1200,-
Zítra tam zajedu a zeptám se kolik jich mají
Byla trochu dražší - 1.699,-. Ovšem jevilo se mi to jako jediná možnost, jak Legenda v této době sehnat. Má to být dárek pro mladého začínajícího Geocachera ;).
prosím ,kolik Legendu maji v Ostavě?DAJO byla jsi tam?
Byl jsem tam v pátek,předemnou kupoval pán posledního.Napsal bych dříve,ale měl jsem problém s netem.
Jinak dnes jsem ho ještě viděla na prodejně v Halfords v Praze Letňanech za 1990.-