Kde koupit tyto "označovací" tabulky?

Ahoj,
nevíte prosím někdo, kde se dají v ČR koupit tyto tabulky?
Hledal jsem na webu, ale ani nevím, jak se správně jmenují a podle obrázků jedinný výsledek co jsem dostal, byla jejich německá obdoba, kterou nechci. Potřebuji tak 2 ks. Co se týká těch čísel na nich, je mi jejich obsah téměř lhostejný, stejně jako jejich barva.
Díky za případné typy či nabídky.

a co trebas zkusit vsemocny google :wink:
prvni link behem par sekund
http://www.pcvalfa.cz/zbozi/venkovni-vodovody/orientacni-tabulky-sloupky/orientacni-tabulky.html

http://www.pfplasty.cz/program/tabulky/

Děkuji za odkazy.
Jak jsem napsal, když nevím co to vlastně hledám, nedaří se mi to najít. Ještě jednou díky.

Aha, haha! Jaká to keška se na nás chystá? A co na to zblblí vodaři, až budou podle tabulky hledat šoupě? :D:D:D

No ono možná není tak jedno co tam je napsané :wink:

Jsem chtěl zrovna poznamenat, že Sinuhed dohazuje odkazy a pak pod vidinou FTF… :smiley:

Hm, no to zase bude. Čekal jsem, kdo ti kdy poradí, že jich je na ulici všude dost, ale Tvůj, v hlavě dozajista báječný nápad, rozhodně tak báječný nebude, až budou kačeři odírat tyto cedulky rovnou příště z okolních zdí… Asi jako něco s ptačími budkami, ale u těch je alespoň občas poznat, že nejsou skutečné… :wink:

Mimochodem jednu takovou keš jsem viděl přesně zde: [cache]GC1XB42[/cache] :wink:

To, že jich už pár na světě je, neznamená, že je špatná. Každého kdo si dá s kešulí nějakou prácí oceňuju.

I v tom Miláně se líbí viz poslední log: Assolutamente fantastica!

Tak to je přesné.
My jsme jednou nejprve skoro rozebrali ptačí budku. Když jsme přišli na to, že je budka pravá, v zoufalství jsme z plotu vyrvali aspoň takovouto tabulku. A co myslíte? Byla tam! Za tabulkou keška.
Bylo to v Německu a dali jsme to jako FTF.
[cache]GC2DZF2[/cache]

Pěkný nápad, už jsem se s tím setkal i v Čechách. Byl jsem tím naprosto nadšený, takovéhle blbinky se mi líbí (ono těch ptačích budek v poslední době je už opravdu hodně)

Mám z toho udělanou keš a normálně je po večerech kradu.

Vidíš, toho jsem si ani nevšiml, když jsem lovil. :slight_smile: :smiley:

A já sem to zase přesně podle toho odhalil :slight_smile:

Takovou keš znám i z centra Prahy :slight_smile:

2 Smrk, vsak to DP psal :slight_smile: Dnes jsem ji IMHO oznacil #1110 :slight_smile: THX DP :wink:
BTW - pekny napad na nejakou novou lokalitu a cena schranky velmi prijatelna.

Jo, jo, presne tak. Blizko jednoho mobilniho kluziste, ze?

…ze by ta u zajimave kubisticke stavby?

Tyto cedulky ukazují, kde v ulici hledat přívod vody. Takže pokud je použít na něco jiného, tak s rozmyslem. Dát to někam, kde určitě vodovod není, protože jednak v případě nějaké havárie popleteš vodaře, jednak kačeři seberou i ty pravé. Totéž s cedulkami Výšková značka, pruhovanými tyčemi v polích, apod. Pokud chceš jen tak nějakou cedulku, tak raději nějakou obecnou typu Zákaz kouření, Pozor pes, apod.

No tak se v pripade pozaru muzou hasici aspon zalogovat, ne?

Puvodni myslenka byla zavrhnuta uz po nekolika malo prvnich reakcich.