Ahoj,
nevíte prosím někdo, kde se dají v ČR koupit tyto tabulky?
Hledal jsem na webu, ale ani nevím, jak se správně jmenují a podle obrázků jedinný výsledek co jsem dostal, byla jejich německá obdoba, kterou nechci. Potřebuji tak 2 ks. Co se týká těch čísel na nich, je mi jejich obsah téměř lhostejný, stejně jako jejich barva.
Díky za případné typy či nabídky.
Hm, no to zase bude. Čekal jsem, kdo ti kdy poradí, že jich je na ulici všude dost, ale Tvůj, v hlavě dozajista báječný nápad, rozhodně tak báječný nebude, až budou kačeři odírat tyto cedulky rovnou příště z okolních zdí… Asi jako něco s ptačími budkami, ale u těch je alespoň občas poznat, že nejsou skutečné…
Mimochodem jednu takovou keš jsem viděl přesně zde: [cache]GC1XB42[/cache]
Tak to je přesné.
My jsme jednou nejprve skoro rozebrali ptačí budku. Když jsme přišli na to, že je budka pravá, v zoufalství jsme z plotu vyrvali aspoň takovouto tabulku. A co myslíte? Byla tam! Za tabulkou keška.
Bylo to v Německu a dali jsme to jako FTF.
[cache]GC2DZF2[/cache]
Pěkný nápad, už jsem se s tím setkal i v Čechách. Byl jsem tím naprosto nadšený, takovéhle blbinky se mi líbí (ono těch ptačích budek v poslední době je už opravdu hodně)
Tyto cedulky ukazují, kde v ulici hledat přívod vody. Takže pokud je použít na něco jiného, tak s rozmyslem. Dát to někam, kde určitě vodovod není, protože jednak v případě nějaké havárie popleteš vodaře, jednak kačeři seberou i ty pravé. Totéž s cedulkami Výšková značka, pruhovanými tyčemi v polích, apod. Pokud chceš jen tak nějakou cedulku, tak raději nějakou obecnou typu Zákaz kouření, Pozor pes, apod.