Takové ty zavírací, vodotěsné sáčky ve kterých jsou např. CWGčka.
Hlavně někde v Brně. Díky
Takové ty zavírací, vodotěsné sáčky ve kterých jsou např. CWGčka.
Hlavně někde v Brně. Díky
Měly by být k dostání v obyčejném papírnictví či domácích potřebách, já se jimi zásobuji na letištích ![]()
na letištích?
letěl jsem už mnohokrát ale tyto zippytlíšky jsem tam zatim nepotkal ![]()
Na letištích jsou normálně k mání, ale zahlédl jsem tam jen ty velké. Malé sem koupil v papírnictví. balení po 100ks cca. za 20Kč
JJ,k mání takřka v každém papírnictví,v různých velikostech.
Sakra, já prošel jen ty velký obchoďáky a nikde nic…
Já na ně chodím do papírnictví na Vinohradské, ale jinak asi každé normálně větší papírnictví. Ve větším množství bych hledal nějaký velkoobchod papírem.
V Brně je mají v různých velikostech v Mavoplastu. Bylo to kousíček pod Alfacompem - byl to kšeft jenom s plastovejma věcma. Od 1.10 by měla být prodejna přesunuta kus níž z kopce na Horovu 55. Ale tam jsem jěště nebyl, ale podle mě je tam budou mít určitě.
Ja je kupoval v Kolíně v papírnictví a tady se jim říká "narkosáček"
Proč asi ![]()
Já jsem je poprvé kupoval v malém papíráku v Praze, někde u Chodova. Moc jsem se neorientoval v ceně a tak jsem tam vyplázl asi 100,- za 100 sáčků :o Na jednom nejmenovaném největším aukčním serveru v čechách jsem je onehdá koupil asi po 10,- za stejné množství a tak vzhledem k ceně poštovného jsem jich vzal hned 500 ![]()
V Brně si zajdi do papírnictví ve Wágnerovi na České
Loc: 49°11’47.592"N, 16°36’21.736"E
nebo KHT v Kobližné ![]()
ale kdybych vám řekl nákupky těch sáčků tak mě asi zabijete :D:D:D
mitak napsal/a:
V Brně si zajdi do papírnictví ve Wágnerovi na ČeskéLoc: 49°11’47.592"N, 16°36’21.736"E
Tak jsem nakonec koupil zde. Sice měli už jen dvě velikosti, ale vybral jsme si. ![]()
u nás v papírnictví je maj ty nejmenší stojej myslím 0,20kč ty CWG asi 0,30 kč prostě pakatel poptej se hold čím větší papírnictví tím tam maj větší H… ale je to můj názor na větší města jako Pha atd. když jsem tam tak skoro nenajdu nic z toho na co jsem zvyklí tedy až na hospodu těch tam je na každým rohu min 2-3 ![]()