AhojQy lidičQy! Geocaching znám bohužel zatím QrátQou dobu (od Qonce července), ale už mam ambice si založit svou vlastní Qeš xD Bohužel ale newim Qde ji mám "zaregistrovat bo přihlásit" :(( Poradíte mi něQdo?! Plosíííím B)[color=red][/color]
Jako vtip nic moc. Pokud to myslíš vážně, tak… ![]()
Být tebou prvně najdu nějaký cache, než nějakou založím.A taky si něco přečti…abys věděl jak vůbec cache založit (hlavně pravidla zakládání).A nauč se pravopis…
Bohajeho
Jenny vydrž! Určitě tě někdo vezme za ručičku a podrobným návodem s obrázky ti vysvětlí jak tu tvoji, jistě skvělou a neopakovatelnou kešku zaregistrovat a založit.
S angličtinou nebo nějakým vyhledáváním se nezatěžuj, od toho jsou přece ostatní aby ti vše vysvětlili, popřípadě i hodně polopatický stránky udělali.
Držím palce! B)
TaQže za prvý… Sem holQa… Za druhý… Ty záQladní pravidla mam přečtený (teda jestli sou to voni co myslim, ale zmínQa o tom tam byla) Za třetí mam už 8 (já vim, neni to moc, ale aspoň něco a navíc je už nacházim celQem rychle oproti začátQu) a za čtvrtý, umim pravopis!!!
Wow, teď nwm estli to myslíš ironicQy bo ne xD DnesQa sem taQ trochu mimo, ale jestli ne, taQ díQ xD
Btw. Ten Qomentář předtim patří Tomaassovi
Hm, me prijde ze mas neco s klavesnici. Doporucuju koupit novou, stoji to par korun. Tolik k Tvemu dotazu. Hodne zdaru.
tak dyž ti to tak vadí, že píšu takhle, tak muzu zacit psat upe normalne. muzu za to, ze mi neni 50?! Proste sem asi mladsi generace, no
Zkus si projit vlakno "Novy server o geocachingu - hledam betatestery" o par prispevku niz, najdes tam link.
DíQy
Jenny, taky mi není padesát, ale určitá kultura psaní možná není uplně k zahození. Jsou věci legrační, úsměvné, nepovedené, ale i trapné. Jestli se tím Q chceš nějak odlišit, tak se ti to povedlo:-) ale nevím jestli je to zrovna ta nejlepší cesta. Hodně zdaru v GC.
Tvůj problém je, že ty jsi sice mladší generace, ale pravidla českého pravopisu zůstaly, zaplaťpánbůh, podle té starší. Takže se nauč psát hezky česky a nezabordeluj nám tady forum takovýmahle kecama. Arogance některých mladých mě naprosto vytáčí. Když jsi schopna psát takovýmhle způsobem, jistě jsi schopna najít příslušné návody. Je jich tu dost.
Mimochodem, co to je mladší generace ? Neříká se tomu spíš "děti" ?
Podotýkám, je mi 22 ![]()
Este ji na hlavu vyzdimejte houbu
.
Kde mám vzít houbu, když jsou prázdniny a všechny školy jsou zamčený ![]()
Já mám pocit, že nějaký starý "kačer" si z vás dělá šoufky pánové.
Takovýto "l33t sp3ak" nevymyslí ani dnešní frikulíni…
No tak sorry xD Ne fakt. Jestli chcete, tak budu psát normálně k… Brácha jednou zasvinil klávesnici tak k nepsalo a tak sem začala psát Q. Teď máme sice novou kávesnici ale nějak si pomalu "odvykám"… Já vim sou to samý moje kecy. Jestli teda chcete, tak budu psát hezky česky. A mimochodem už sem to našla (myslim tu registraci) xD
Problem skor vidim v tom ze ak skutocne hladas pomoc, tak to napis vo forme aby tomu rozumel aj iny clovek. To mas ako s doktormi, je sice fajn ze ti popisu zdravotnu kartu velmi dolezitymi poznamkami, ale s prepacenim hovno z toho ked si to po sebe precita len ten kto to napisal. To ti k zdraviu neprispeje, ani zivot nezachrani
Ale urcite na to bude dany doktor hrdy, ako brutal kewl tu diagnozu urcil ![]()
Ehh… xD Nwm co k tomu říct
Asi jenom díky za radu xD
Ale inak je mi to uplne jedno, kludne si pis aj v azbuke ![]()