Kde na kešky v Primorsku aneb je jich tam strašně málo

Ahoj kačeři, chtěl jsem se zeptat kde nejblíž mám ulovit nějakou kešku poblíž Primorska, protože tam je jenom jedna a v sousedním Kytenu není žádná. Tak mi prosím poraďte, kde nejblíž se dají ulovit nějaký kešky. :wink:

Díky moc za vaše odpovědi.

Tomu dotazu asi nerozumím, co chceš jako slyšet za odpověď??

Sám si si našel, že je tam jenom jedna, takže tam máme rychle jet a nějakou založit ? :slight_smile: Nebo si myslíš, že z té mapy vykoukáme více než ty? :slight_smile:

Se koukni na mapu na gc.com. A nebo si v listingu te jedine kese klikni v dolni casti na "Show all nearby caches"

Bulharsko holt není Česko, kde najdeš kešku za každým pařezem. Budeš muset víc cestovat. Jedeš do země, která se nachází v období geocachingového středověku. :wink:

Nemusíš ani cestovat tak daleko. Když jsem se nedávno díval na mapu Polska, zjistil jsem, že tam taky moc keší není. V celém Polsku jich je míň než v Praze. Hodně jich je u hranic a autoři jsou často Češi. Ostatně i ta Earthcache, co se nachází v Primorsku, má českého autora.

Jak se dívám do statistik, momentálně je v celém Bulharsku 421 keší (po odečtení 3 eventů). Pro srovnání, v ČR jich máme 17906.

V Polsku je kesi hafo, jen jsou na tom jejich opencachingu…
Treba v Bulharsku funguje nejakej podobnej …caching.

… třeba je to nějakej BALKANCACHING. Nebo i Barren Blut Caching… :smiley:

Ok. Díky moc za vaše připomínky a nápady. :wink: