Kde sehnat cerno-cervene logbooky?

Zdravim,
mame stale vetsi problem najit v obchodech vhodne male logbooky. Idealni se nam zdaji takove male cernocervene logbooky v pevnych deskach, drive je prodavalo Tesco, ale za posledni pul rok jsme je uz nikde nevideli. Na nekterych novych keskach ale k videni jsou. Vedel by nekdo kde je maji? Praha a okoli?

Mike

Já je kupuji v papírnictví v Dejvicích poblíž hotelu Crown Plaza (ulice Jugoslávských patyzánů) - (konečná tramvají na Podbabě). Jinde jsem je také neviděl:(

ahoj,
ja jsem je minuly tyden kupoval do zasoby v Hypernove na Chodove.
Meli jich tam docela dost.

Potvrzuji Hypernovu.

Taky je kupuju v Hypernově (Olomouc, Opava)

Já jsem to nedavno kupil v malém papírnictví v mém městě, ale kešku mam asi o půl cm menší než logbook:( tak se mi to tam nevleze a řezat pevne desky nebudu. No aspoň mám malý zápisníček :slight_smile:

Ja je ted kupoval zase v Hypernove, nemeli cerveno-cerne, ale modro -cerne…ty jsou linkovane.

JJ, taky Hypernova, konkretne Nove Butovice. Chtel jsem spis linkopvane (modro-cerne), ale vetsinou maji jen ctvereckovane (cerveno-cerne).

Tak v kramku v Podbabe meli jenom ty vetsi, male prej nevedou. Tak zkusime tu Hypernovu. Diky za tipy.

Hypernova,nebo měls jet na Geozávod do Žďáru nad Sázavou,byla to cena pro každýho člena výtěznýho týmu ;).

pro ty co bydlí na broumovsku: šefelín v hronově takovéhle logbooky prodává. byl jsem tam koupit jeden , ale černo-červený tam byl akorát ve formátu a6 a já potřeboval 4xvětší :slight_smile: - nálezci jedné mé cache jistě vědí :wink:

Cerno-cerne malinke ty ctvereckovane? Hypernova koukam kdekoliv (potvrzuji Pardubice) a jinak kazde slusne vetsi papirnictvi, OC by s tim nemeli mit problem. Takove ty "lepsi" papirnictvi v OC (napr. Galerie Vankovka, ale ja to v Pardubicich sehnala i v mensim papiraku) prodava i bile, nelinkovane, ale jsou jednou tak drahe a byva na nich zviratko:) Pejsek, kocicka…Ale je to stejny format jako ty cerno-cervene ctvereckovane a jsou dokonce silnejsi, maji vice listu.