Zdravim,
mame stale vetsi problem najit v obchodech vhodne male logbooky. Idealni se nam zdaji takove male cernocervene logbooky v pevnych deskach, drive je prodavalo Tesco, ale za posledni pul rok jsme je uz nikde nevideli. Na nekterych novych keskach ale k videni jsou. Vedel by nekdo kde je maji? Praha a okoli?
Já je kupuji v papírnictví v Dejvicích poblíž hotelu Crown Plaza (ulice Jugoslávských patyzánů) - (konečná tramvají na Podbabě). Jinde jsem je také neviděl:(
Já jsem to nedavno kupil v malém papírnictví v mém městě, ale kešku mam asi o půl cm menší než logbook:( tak se mi to tam nevleze a řezat pevne desky nebudu. No aspoň mám malý zápisníček
pro ty co bydlí na broumovsku: šefelín v hronově takovéhle logbooky prodává. byl jsem tam koupit jeden , ale černo-červený tam byl akorát ve formátu a6 a já potřeboval 4xvětší - nálezci jedné mé cache jistě vědí
Cerno-cerne malinke ty ctvereckovane? Hypernova koukam kdekoliv (potvrzuji Pardubice) a jinak kazde slusne vetsi papirnictvi, OC by s tim nemeli mit problem. Takove ty "lepsi" papirnictvi v OC (napr. Galerie Vankovka, ale ja to v Pardubicich sehnala i v mensim papiraku) prodava i bile, nelinkovane, ale jsou jednou tak drahe a byva na nich zviratko:) Pejsek, kocicka…Ale je to stejny format jako ty cerno-cervene ctvereckovane a jsou dokonce silnejsi, maji vice listu.