Zdravím,
potřeboval bych nějakou levnou (pokud možno novou) GPS navigaci, zhruba kolem 1000 korun. Nepište mi sem aukro apod., chtel bych nejaky obchod. Na heureka.cz jiz eTrex Legend neni, ale protoze se v roce 2008 dal sehnat novy s prislusenstvim za 1500 korun, urcite se nekde da najit levna nabidka..
Za navrhy predem dekuji.
Když v roce 2008 byl eTrex Legend za 1500 i s mapami, držákem a dalším příslušenstvím (což nepotřebuju, stačí mi navigace), kolik by to tedy mohlo mít teď?
já kupoval k BT GPS modul za 600 + poštu, heč, ale je fakt, že před rokem a něco…
používal jsem ho chvíli
kdybys chtěl, mohl by být volný - lovím s PDAčkem, které má GPS v sobě..
Modul k telefonu je pro začátečníka supr a dá se říct i nízkorozpočtová záležitost. My s ním odlovili 500 keší. Máme něco takového: http://www.mobilky.cz/p-49464-Celly-Bluetooth-GPS-modul-VIA.htmlProtože je v pogumovaném pouzdře, může nám padat jak chce a je stále OK. Další výhoda je ta, že balení obsahuje i nabíjecí kabel do auta, který má koncovku jako naše nabíječka na telefon (NOKIA), takže můžeme v autě nabíjet jak telefon, tak modul.
Před třemi dny jsem zjistil, že mám eVolve goTraxx navíc (rozmáčkl jsem si při údržbě stromové keše v pouzdře na opasku mobil… a nový má GPS integrovanou). Stačí projevit zájem a za 500,- je tvůj
(vygoogli si, co to je zač)
@ Citecka - Jestli to má normální příslušenství (nabíječka) a nevypadá to jako modul VeseliD (1 tyden jeho pouzivani = cca. 2 roky pouzivani normalnim clovekem), klidne bych to bral. Jen napis odkud jsi, jestli si pro to mam zajet