Začni třeba na razitka.trodat.cz tam si vybereš a navrhneš razítko sama. Pak Ti to nabídne nejbližší prodejnu Tvému bydlišti. Já mám třeba Trodat 9412 Mobile Printy a nemůžu si ho vynachválit, malé kapesní rozměry, obsluha jednou rukou, doslova palcem a ukazováčkem, fakt vymakaný.
ja bych jen jeste takovou malinkou reklamu na vsechny geocaching obchody, jsme prece jen na foru geocachingu tak bysme tu nemuseli odkazovat primo na externi prodejce nebo na googleni razitek. Myslim ze muzu rict, ze temer vsechy obchody prodavajici geocaching veci prodavaji i nejaka razitka a obchodu je hodne. Takze bych spis googlil a nebo hledal geocaching obchody a treba si vyberes i neco jinyho nez razitko
ps: opravdu zadny obchod nevlastnim jen jsem spokojeny zakaznik
No to sice jo, jenže já za to nechci dát třeba 500,- jen proto že je to reklamka. Proto mě zaujal ten Lidl, protože tuhle blbost by tam mohli mít levnějc… Razítko máme, takže to vlastně ani nemam na co použít…
já ho koupila na mém oblíbeném geoshopu www.tytyty.cz, návrh obrázku jsem poslala mailem, pán ho trošku upravil, dal na schválení a za pár dní bylo hotové. jsem s ním celkem spokojená. myslím, že to bylo v nějaké akci za cca 250 Kč.
Protoze jsi v poradne a tvuj prispevek nemel absolutne zadnou radici hodnotu. Ve chvili, kdy tady 60 lidi napise pod sebe: super napad, doporucuju, jak to asi bude vypadat? Takhle az to bude nekdo cist, tak si precte jenom to, co je nejak k tematu - coz pod to se muzu podepsat rozhodne neni.
nechci dělat reklamu, ale objednávala jsem si ted razítko ZDARMA, platím jen poštovné 170kč jde to až z Holanska. je to klasické obdélníkové razítko. www.vistaprint.cz