Máte je například v šuplíku,v kbelíku pod stolem:D …a kde je kupujete?
a co do kešek vůbec dáváte?řetízky,kinder…![]()
Mám přímo vyhraněnou geopoličku..já vyměňuju už hlavně to,co se mi líbí.. mohu z fleku vyjmenovat třeba pár CWG, golfový míček, mini znak škoda,dřevěnná hračka (strč kuličku do hrnečku),souřadnice řitě,rekvizity z Birkova kola..co mám již v poličce,to nerad měním..
Hlavně rád nacházím trasovací předměty a zajímavé věci..
Do keší dávám to,co najdu doma a uznám za vhodné;hopskulky,nálepky, hračky z cereálií,přívěšky,cd.. jediné,co jsem koupil bylo pár věcí do vlastní kešky (3xleporelo,1xturistická známka)
Teď jsme zrovna koupili v Kaufu síťku plnou dekoračních,barevných,skleněných kamenů za 30 Kč.Ty jsme rozdělili po čtyřech do sáčků a je to.Z papírnictví máme ozdobné sponky a kolíčky,jinak magnetky,přívěšky,kuličky duhovky,hrací kostky,odznáčky,taky pohlednice,či samolepky,prostě věci po pár korunách,ale aby vypadaly pěkně.Na výměnu,nebo do pěkných keší CWG.
vyrážím na lovy do papírnictví a když je v kaufu akce,nakoupím co se mi líbí,naházím to do báglu a mám na chvíly z věcma do kešek vystaráno.Joo ještě chodím do levnejch knih,knížku už jsem do kešky taky dávala,ale mají ta spousty serepetiček do 30 korun
Při úklidu ve Výběhu naší dcery se vždy najde dost drobností co putují do kešek. kindrovinky, kostky figurky zvířátek atd.
Ne nejsme necitelní, jsou to neponičené věci co omrzely a udělají snad radost jinému. Zrovna jsem dal do báglu na zítřek 3 stejné, malé umělohmotné lokomotivy, bylo to v nějakém balíčku s bombony.
Jinak doporučuji Levné knihy a ty obchody 29 nebo 30.
Nedavno jsem koupil tusim v Tescu pytlik plny zviratek.Stalo to neco kolem stovky a bylo tam asi 10 kusu.Jsou mala, hezka, nerozbitna, zkratka akorat do krabicek.Deti mi davaji obcas hracky z kinder, ale uz jsou pouceni a nerozebiratelne mi davaji na kesky a rozebiratelne si nechavaji na hrani.
Do kešek dávám vše možné - odznaky, ozdobné magentky na lednici, dekorativní motýlky na dveře, někdy keramické sošky menších rozměrů. Něco kupuji v levných obchodech, něco jsem různě sebrala z domácnosti, něco jsem vytahala z Tesixovy sbírky figurek
Ráda měním za CWG, takže mám u sebe vždycky něco ,lepšího", nejen hračku z kinder. Třeba minipastelky. A kde to skladuju? Zatím na poličce, ale asi tomu budu muset najít jiné místo, nějak se mi to tam začíná nepřehledně kupit..![]()
Věci z keší skalduju v malé pixličce, jelikož jsem si vzal zatím asi 3 věci - dvě kinder postavičky a jednu očkovací známku pro psa, která půjde asi na kroužek od klíčů.
V ostatních případech nedělám výměnu nebo jen trackovatelných předmětů nebo CWG, kterých mám zatím okolo 20.
Do keší naopak vkládám zase buď své CWG nebo věci, které mi překáží v šuplíku. V hlavy si vzpomenu naposledy na dva kapesní nožíky a nějaké kinder hračky. ![]()
Poctivě kupujeme zvířátka v papírnictví, pokud si zde stále všichni stěžují na kvalitu věcí v cache, dle mého jen nové věci zaujmou ostatní a hlavně je to vidět, že jsou nové, to že je moje děti smění za totální "blbosti" dle náhledu dospěláka beru za radost v jejich očích…
Vše potřebné máme doma v jedné skříni, polici, několika lock lock krabičkách. Věci co keší jednak průběžně sbíráme doma, stále se najde něco vhodného, co je škoda vyhodit nebo to člověk pár let nepotřeboval a do keší se to hodí. Kromě toho nakupujeme různé drobnosti za přijatelnou cenu když na ně narazíme v obchodech, slevách, akcích, jarmarcích atd. atd. a vedle toho se najde stále dost různých přijatelných reklamních předmětů.
Já mám věci v několika krabičkách ve skříni. Z kešek si moc často věci neberu, spíš vkládám. Když se namane něco zajímavého koupit, tak nelením - svítící klíčenky, polodrahokamy, minikompasy, hrací kostky. Za CWGéčka mám v báglu připravené i hodnotnější věci, třeba GC náramek, super jsou hlavolamy z levných knih. Pro děcka mám i figurky z kinder. Hlavně se mi všude válecí uzavíratelné pytlíčky, protože se mi to nechce do keší dávat jen tak a na různé věci potřebuju různé velikosti :).
Hlavně se mi všude válecí uzavíratelné pytlíčky, protože se mi to nechce do keší dávat jen tak a na různé věci potřebuju různé velikosti :).
[/quote]
A kde jsi je sehnal?
Kde třeba sháníte ty zavírací pytlíčky?
Zkus na Google hledat "Sáček pro CWG", to používám. Někteří výrobci je dodávají rovnou k CWG.
Zavírací pytlíčky se dají sehnad buď u dealerů konopí
a nebo celkem lehce ve výtvarných potřebách ![]()
A jinak do kešek dávám věci, které může nálezce využít, dalšího majitele potěší a nebo ctí zaměřění kešky.
Tip na předměty:
Moje geo-maminka dělá z korálků úžasné přívěšky na mobil, které pak používám na výměnu do kešek a jiné perfektní věci. Mamču to baví a je ráda vždy, když někdo do logu po mě napíše, že si to vzal a moc se mu to líbí.
Tak jestli máte třeba šikovnou maminku a nebo babičku, tak je to jedno z mnohých řešení co do kešek dávat ![]()
A nebo pak se dobře schánějí věci v makru v oddělení s kancelářkýma potřebama a papírnictvím. Tam se dá sehnat hodně věcí v balení za dobrou cenu a celkem dobře využitelných pro nálezce.
Zdraví Loschuanos
Takřka v každém klasickém papírnictví a to v různých velikostech za pár halířů.
Nedávno jsme získali od bráchy numismatika hromádku mincí,takže je teď rozdělujeme do pytlíčků.Staré i nové z různých zemí,co měl prostě stejné.Snad někomu udělají radost.
většinou koupíme kinder vejce s hračkou si pohrajem a pak zpět rozloženou v plastovém vajíčku dáme do kešky. jinak jediné co beru jsou cizí nebo staré mince které sbírám. výměnou za jinou minci opět cizí nebo starou kterých mám nadbytek.
Tyhle pytliky mě lidi neustále a pořád nepochopitelně podstrkávají se svými CWG. Tuhle jsem dostal aj dokonce zbytečné balení s mými CWG…takže to házím do krabice a čekám až přijde ten krásný den a já tyhle zbytečný malý pytlíky prodám nějakýmu dealerovy. Tím pak teoreticky zbohatnu na cizí štědrosti. Uvidíme ![]()
V IKEA mají prstové maňásky, kus vychází nějak pod 10Kč. Myslím, že pro děti je to pěkný nález. Jen to chce dávat do pytlíků kvůli zašpinění.
Veci skladuju v kosiku v policce pod psacim stolem .. a co v nem mam do kesi? Jednou za cas u vietnamcu nakoupim ruzne privesky na klice, male plisacky, pekne sponky, nebo gumicky do vlasu s ozdobama (vse nechavam zabalene), nebo v galanterce koralky a doma navlekam ruzne naramky na ruce, nekdy i vec kterou vymenim v jine kesi po nejakem case kochani doma zase poslu dal
a tak no