Kde v CR sehnat privesek na TB?

Omlouvam se za newbie dotaz, ale potreboval bych nejpozdeji do pristiho tydne sehnat privesek na TB a at hledam jak hledam, nemuzu v CR objevit misto, kde se to da koupit. Nebo se musi objednavat jen ze zahranici? v tom pripade, jak se plati a jak dlouho trva dodani?

Diky za reakce

Jakub

Myslel jsem, že bez problému nasměruju na geocachingshop.cz, ale jaké je moje překvapení, když jsem právě zjistil, že se tam TB známka nedá přes i-shop nejen zakoupit, ale ani objednat. Po reklamní kampani, která kdysi předcházela “otevření” shopu, bych v této době očekával lepší nabídku, klidně i s omezenou časovou dostupností. Ale není ani ta.

No, vývoj toho obchodu je zajímavý. Kdysi na těch stránkách bylo kromě ishopu fórum, bazar, v nabídce měli TB, GC, GPS, různé geodoplňky, vybavení,… nějak to všechno vymizelo.

I ja koukam jako jojo. Prave minuly tyden jsem z posty prinesl TB Dog Tag. Nutno rici, ze jim sortiment znacne proridl. Doporucuji mail. V prubehu obchodni transakce se mnou velmi ochotne mailovali a zbozi promptne dodali (platba predem).

Ahoj, ja jsem si jeste ze “stareho geoobchodu” stihl poridit par TB. Zatim jsem je do obehu nestihl dat vsechny a tak mam jeden volny. Kdybys mel o nej zajem, tak me kontaktuj na mail. Petr

Taky na to teď koukáme, my jsme měli teda štěstí, minulý týden ve středu jsme je objednali a dneska nám přišly poštou.

Omlouváme se Všem zájemcům o Travelbug. Přívěsky budou skladem během tohoto týdne max. začátkem příštího týdne.

Diky vsem za pomoc. Uz jsem se s geocachingshopem smailoval a TB pry budou tento tyden. Uz taky jsou na strankach k objednani.

At Vam vsem GPSky GPSkuji a cache cachuji :slight_smile:

Jakub