Omlouvam se za newbie dotaz, ale potreboval bych nejpozdeji do pristiho tydne sehnat privesek na TB a at hledam jak hledam, nemuzu v CR objevit misto, kde se to da koupit. Nebo se musi objednavat jen ze zahranici? v tom pripade, jak se plati a jak dlouho trva dodani?
Myslel jsem, že bez problému nasměruju na geocachingshop.cz, ale jaké je moje překvapení, když jsem právě zjistil, že se tam TB známka nedá přes i-shop nejen zakoupit, ale ani objednat. Po reklamní kampani, která kdysi předcházela “otevření” shopu, bych v této době očekával lepší nabídku, klidně i s omezenou časovou dostupností. Ale není ani ta.
No, vývoj toho obchodu je zajímavý. Kdysi na těch stránkách bylo kromě ishopu fórum, bazar, v nabídce měli TB, GC, GPS, různé geodoplňky, vybavení,… nějak to všechno vymizelo.
I ja koukam jako jojo. Prave minuly tyden jsem z posty prinesl TB Dog Tag. Nutno rici, ze jim sortiment znacne proridl. Doporucuji mail. V prubehu obchodni transakce se mnou velmi ochotne mailovali a zbozi promptne dodali (platba predem).
Ahoj, ja jsem si jeste ze “stareho geoobchodu” stihl poridit par TB. Zatim jsem je do obehu nestihl dat vsechny a tak mam jeden volny. Kdybys mel o nej zajem, tak me kontaktuj na mail. Petr