Kde zjistit prehled disablovanych archivovanych kesi?

Poradite mi? Pomalu se zacinam rozhlizet po miste pro mou prvni cache, ale jiny kacer mi sdelil, ze tam kdysi cache byla, poslal mi i na ni link - v soucasne dobe je cache disablovana a archivovana. Da se nekde takovyto prehled mrtvych kesi vytahnout? Pripadne jak postupovat, pokud bych tam chtel ulozit kes novou?

dobrá zpráva pro tebe, archivovaná cache nevadí vytvoření nové třeba i na úplně stejném místě

super, dobré vědět a co ten seznam - dá se odněkud vytáhnout?

Bohužel asi ne, kdysi jsme se pokoušeli různýma metodama takový seznam vytvořit, ale nakonec ta aktivita nějak zapadla a je finito.

Takže závěr je: Pokud se keš nezobrazuje na mapě geocaching.com (ani jako přeškrtlá), jako by nikdy nebyla a je možno umístit kešku novou

díky za objasnění

Jedna z možností je podívat se na seznamy nalezených keší "zasloužilých" cacherů a prohledat je…

Takovy seznam neni. Pokud mas pochybnosti, proc v tamhletom peknem parku jeste neni cache, tak je asi nejlepsi zeptat se mistnich pametniku - bud te jako v tvem pripade odkazou na predchozi neuspesne pokusy na tom miste a muzes se vyvarovat predchozich chyb, nebo se pousmejou "a zkousel sis uz vylustit mysterku XYZ?"

to xpj: to si nedokážu dost dobře představit… pokud člověk neví, alespon název "archivavané keše" či GC kod…

Když se podíváš do seznamu nalezených cachí nějakého cachera, uvidíš tam i ty archivované…

Sutech: diky, to mi vůbec nedošlo…

Něco je i na wiki http://geowiki.hidden.cz/wiki/Archivované_cache_v_ČR.

Nojo, ale jak zařídit, kromě zahození celé databáze a vygenerování nové, aby GG nebo GSAK věděly o (dříve, za jejich života, načtených) archivovaných keších že jsou archivované - a nenabízely mi je k hledání?

Nechápu otázku, pokud krmíš GSAK originálními PQ z GC tak to ví.

V pripade GG mas v Tools udelatko, kterym hromadne nastavis stav ‘archivovano’ vsem kesim, ktere nebyly aktualizovany od urciteho data.

A GSAK má na to makro, které funguje na podobném principu.