No já osobně těm, co něco tuší, chodí lovit s přáteli-kačery, ale sami od sebe neprovozují, říkám motáci, když už se používá ta Potterovská terminolgie
Moták je označení pro člověka bez kačerských schopností.
Jsou častým terčem posměchu mezi kačery, často je pro ně jednodušší zařadit se do mudlovského světa než do kačerského.
To chápu, beru to jen teoreticky. Taky bych si neříkal geocacher, kdybych měl 2 kešky. I když jsem už viděl pár lidí, co si uloví kešku jednou za čtvrt roku.
Geomudla, obvykle pouze zkráceně mudla (mn. č. mudlové) je slovo, jímž jsou ve vztahu ke geocachingu běžně označováni ne-geocacheři, zejména pak nezasvěcené osoby, vyskytující se v okolí při hledání cache.
Moták se mi taky líbí, někdo mi ke kešce psal že mu poradili místní, a taky to nebyli kačeři, tak to jsou motáci a ti kdo nemají o GC vůbec páru jsou mudlové, tak bych to brala.:D:D
Osobne povazuju za kacera az nekoho, kdo je schopen si samostatne najit kes a jit ji odlovit. Takovi ti pseudo-kaceri co sice klidne maji ucet, ale jedine kdy jdou na lov je, kdyz je nekdo vezme s sebou, a ani to pak nejsou schopni sami zalogovat, ty za kacery nepovazuju. No a vsichni ne-kaceri jsou mudlove… tedy ted i motaci, taky se mi to libi a presne to na tyhle lidi sedi