KDO JE NEJLEPŠÍ KAČER? :-)

TAK A TEĎ TROCHU VÁŽNĚ.B)
Poslední dobou je tu tu zahlcené tím, jak se má správný kačer chovat, co má dělat, co má lovit, jak má lovit a vůbec spousta dalších grafomanských výblitků.
Přátelé, kamarádi, otázka je snadná!
KDO JE NEJLEPŠÍ KAČER?
Určitě máte někoho, kdo jím ve Vaších očích je.

A zobecněná hodnocení si strčte za družici!:smiley:

Už to není vtipný.

Děti řeknou, že kačer Donald. Dospělí, že Jan Kačer.

Nejlepší je pečenej a s červeným zelím a bramborovým knedlikem, další blbá otázka?

I love flame!

Sem zvedav, kolik takovych temat tady jeste bude..

Proč hned tak nehezky? Stačilo "pečenej a s červeným zelím a bramborovým knedlikem".:D:D

Ale tady je to stručné. Tady stačí jedno jméno.B)

To Sisinka: neomladla si nám? (11 za chvíli 10) až ti budou 2 tak ti neuvěřim ze píšeš na počítači…

já. A máte to:p

Už mám zase 11.:wink:

nene. kačery ja nemam rad :frowning: mi to maso moc nechutna :smiley: ja si dam radši nějaky kuřatko :slight_smile:
ale kdyz sme u tech jmen… tak samozřejmě že já, ale sem skromnej :smiley: :smiley:

za 22let, jasne. Ale kolik ti vlastne je? (našla si kdy neakou kešku??)

Ne. U nas so krabky.B)

Kuratkoo.

a flame … tak zase na inteligentni otazku inteligentni odpoved:) ja bych to vydel na kačerku … presneji řečeno kachnu. s knedlikem a se zelim :smiley: a je ono to tu uz je :frowning:

na inteligentní otázku jsi položil neinteligentní odpověď…otázka byla KDO a ne JAKÝ/JAKÁ…tak příště napiš jako ostatní vtipně "s knedlíkem a zelím" a inteligenci nech běžet. B)

Nejdřív jsem chtěl napsat samozřejmě JÁ, ale pak mi došlo, že je tu někdo, komu se nikdy nikdo nevyrovná, protože je ze všech nejlepší a všechno zná a umí:

JYRKA PAROUBEK

:smiley:

Máš moji velkou poklonu. Jsi první, kdo na FLAME, BLBOU, INTELIGENTNÍ a pod. otázku, dokázal dát krátkou a vystihující odpověď.

Chtěl sem napsat "honny.", ale to už mi bylo blbý. :smiley:

To by alespoň splnilo otázku KDO. Tady zatím většina píše JAKÉHO/JAKOU.
Mám teorii - zbytečná vlákna vznikají tím, že lidi mluví o zcela něčem úplně jiném. Tady si to teď ověřuju. :smiley: