Uf, tak jsem akorát dorazil z terénu po kontrole jedné z našich městských mikro. Nevím proč to někdo dělá, ale nevidím nic na tom ukrást/zničit mikro kešku. Velkou krabičku s hračkama dokážu pochopit, ale krabičku od filmu? Jakou s tím máte zkušenost?
záchvat akutní zvědavosti následovaný návratem to stavu absoultního nezájmu projevujícím se zahozením do koše bez ohledu na Info pro náhodného nálezce…
bych řekl já ![]()
No, myslim, ze treba Dorcadion by mohl vypravet ;)!
Jinak me se kdysi ztratila filmovka na Prazskych hradech [cache]GCRGDC[/cache], a protoze uz to bylo ponekolikate, tak jsem ji presunul o kousek jinam. Jake bylo moje prekvapeni, kdyz asi po mesici lidi zacali nachazet stridave puvodni i tu novou :o. Proste ji mel nekdo mesic doma, a pak ji tam sel vratit :D!
V mem pripade nejde uplne o mestskou, spis vesnickou cache… ale jedna moje cache uz zmizela ze tri ruznych ukrytu. Pokazde o neco rychleji… Podle vseho to vypada, ze nekdo z blizkych bytovek se tim proste bavi, asi ho zajima, jakou vymyslim novou skrys— ? nevim. Na nahodne ztraceni uz to fakt nevypada.. co si o tom mam myslet, to ale presne nevim. Bud je to male decko, nebo proste blbec…
Copak filmovka, v ní se aspoň dají nosit mince, ale nám pořád někdo krade obaly od takových lístkových žvýkaček (minimikro).
Dokonce si dává tu práci, že někdy vyndá logboček a magnet a nechá je na místě :@.
Mohl bys vyfotit ty žvýkačky ? Ať vím co mám hledat v obchodech, zatím jsem na ten obal narazil jen u kešek a rád bych to sehnal. Díky.
Popravdě řečeno, v poslední době jsem je už prodávat neviděl. Podívám se, jestli doma ještě nějakou mám.
RaRoch: to je celkem geniální nápad na obal obal, jestli myslíme to samé
no jestli myslíš o samé, tak věz že jich spousta už koluje a já bych rád zjistil, kde to koupit, zkus poradit ty
jak koluje ?
myslím winterfresh thin ice (apod.) http://www.rr.cholerik.cz/videa/Winterfresh%20-%20Thin%20ICE.wmv
Když nad tím přemýšlím, dlouho jsem to nikde neviděl…
Myslím tím, že v Praze je to běžný obal na keš. Zkusím se po tom v Brně mrknout, ale zatím jsem to prodávat asi neviděl :-/ Kdo by si něco takového kupoval jinak než na keš, že ? ![]()
Tato by také mohla být dobrá, ale není vodotěsná. Lze zakoupit.
Má-li někdo zájem, sdělím, kde se dá koupit
.
To nic neni proti tomu, ze brnenska cache [cache]GCWW63[/cache] odcestovala z Malomeric do Lisne a byla kacerem nalezena: Tomusuv log ![]()
zaplat pambu, neni
to by me s moji "sikovnosti" siblo.
ted si vybavuju asi 4. z toho 2 - "maga giga"… a "nano piko"… jsou uz archivovany
No jo, nano piko, pak taky jedna židovská a ještě jsem našel jednu v norsku, brnu se tyto obaly nějak vyhly.
hmm, nanocache bytostne nesnasim, ale to je asi muj problem…
asi nejsem uz davno ten spravny mestsky cacher-kombajner
omlouvam se za nazor-ale muzete me za to klidne vyloucit ze spolku
:-D, sice nevim jakeho, ale to je jedno..
Tyto keše ale nejsou uzpůsobeny pro kombajnování - pokud si pamatuju, tak jsem všechny tři výše zmíněné hledal proklatě dlouho, mezitím co jsem mohl hledat jiné lehčí.
No, jsme OT, ale zajímavá variace na ty Winterfresh by mohla být jen asi o třetinu větší krabička na ortodontický vosk
jako

A ve kterém Tescu mají ortodontický vosk ? ![]()
S Brnem samozřejmě neporadím, ale v Praze ho mají např. v Péči o zuby (nebo tak nějak) v budově TESCO na Smíchově. Ale vsadím se že tahle speciálka bude v Brně taky.