Zdravím geokačery a geokačerky.
Sháním nějakou levnější GPS pro začátečnici :-). Bohužel si novou nemohu dovolit. Za odpovědi předem děkuji.
Mas uz neco co by se dalo vyuzit? Treba telefon s blutooth?
Me se doma vali nevyuzity externi GPS modul s kterym jsem dal prvnich 100-200 kesi.
Hm, jakej je to model? Sám taky sháním modul
telefon s bluetooth mám
gps modul by určitě pro začátek stačil jaká je cena ? Moje číslo je 733119339 nebo email [email protected]
.
Kdyby byl zájem, taky se mi doma válí GPS modul - Freedom GPS 2000 Bluetooth GPS modul.
Můžu Ti půjčit svů starý BT modul. Vyzkoušíš si ho a když Ti nebude vyhovovat, zas mi ho vrátíš. Ještě si musíš nainstalovat do mobilu nějaký SW na navigaci ke keším. Zjednodušeně:
Android - c:Geo nebo Locus a jsou i další
Symbian - Handy Geocaching a další
PDA - vše, co jde na JAVA nebo jsou další
Obecně pozor na on-line aplikace, pokud nemáš non-stop data. To se pak ten geocaching prodraží ![]()
Rozhodně se nepouštěj do nákupu outdoor navigace hned. Co když Tě to přestane bavit? Telefon Ti zůstane, PDA případně taky. Modul k telefonu samozřejmě nějaké omezení má, třeba volné ruce, ale vše se dá přizpůsobit oboustraně lepící páskou ![]()
Pokud ještě sháníš, tak se mi doma taky lecos povaluje. Dokonce asi nějaké PDA s GPS a Androidem. Jelikož mi to už k ničemu není, tak jsme asi ochotný to vyměnit třeba za pár piv ![]()