Jestli tam nekdo vleze pres plot driv, tak je to necestne a nesportovni :-).
A u kterejch vrat si v 10:00 dáme start ??? ![]()
M.
Az v 10:02 u labyrintu, tam bude Saman vydavat cisla pro urceni poradi pri logovani. Bude malebnejsi kdyz se k bludisti budou slevat zastupy ze vsech stran :-).
![]()
PS: kdo bude zdravotní služba ? kdo bude distribuovat horký čaj s rumem ??
No já bych se rád zůčastnil. Asi tam bude více cacherů jak na kdejakém tom geopivu :)) Ale bohužel tou dobou budu již asi na cestě na Sněžku pro kešku která mne dost irituje a budu již v Kerkonoších. Ovšem když již tu byla debata o tom FTFkaření a logování, Tak jsem opravdu chviliku koketoval s myšlenkou to přeplotit, odlovit, nezalogovat na webu a nechat tam na sobotu pozdrav :)) Ale opravdu je to nečestné a nesportovní :))))
Ale musím přiznat, že kdybych byl v Praze, tak by mne to dost lákalo to odlovit dříve a v sobotu se zůčastnit hromadného odlovu a pak si vyslechnout ty nadávky na mou adresu :)) Jsem v tomto ohledu tak trochu masochista :))
Blazinkove…
My pojedem radsi lyzovat, vzdyt tohle neni to spravne geopocasi. Ale prejeme uspech pri tracklogovani ![]()
ja budem v tom case lyzovat v Alpach, inac by som sa na to pozrel nazivo ![]()
bohuzial si ani neprecitam hned logy, ale budem sa na ne tesit ![]()
nezabudnite tam prosim dodat logbook a pravidla gc , diky ![]()
Uzite si to :)))
Jako zážitek bude tohle hromadné FTF asi skvělá záležitost a zábava (půjde vlastně spíše o geoevent), dokonce bych se asi mohl z časových důvodů i zúčastnit, ale po pravdě, z hlediska geocachování mne to vůbec neláká. Rád si kešku dohledám sám, bez toho, že ji někdo najde dřív než já, nebo že budu stát frontu na zalogování u již vytažené kešky. Co se mi na geocachingu nejvíc líbí, je ten okamžik, kdy na mne keška jukne z úkrytu. A k tomu patří i to riziko, že jí vůbec nenajdu. Bez toho by to nemělo to správné napětí a z hry by se stala jen rutina za obstaráváním bodů. Párkrát jsem na odlov šel ve dvou, i ve větší skupině, ale nenadchlo mne to a příliš často už to zřejmě opakovat nebudu. Ale jinak vám rozumím, musí to být dobrá švanda a přeji všem skvělou geozábavu! ![]()
I z tohoto hlediska si nedovedu představit, že by za mne třeba někdo pracně obstaral a vypočítal souřadnice nějaké mystery cache (třeba Posta/The Post by Adp.) a ja bych si jen došel pro kešku. To bych se asi hanbou propadl sám před sebou. ![]()
To, co napsal Mion, dobre vystihuje i muj vztah k lovu ve smecce.. Na zalogovani frontu stat nebudu, ale na frontu u vrat (predpokladam ze tech naproti autobusu) se mozna podivat prijdu, stejne tam nahore na kopci mam jeste nejaky vroubek k doreseni.
Samane, nebudes natacet podle vzoru ceskeho snu film Geocacheruv sen? Dav bezici s GPS pristroji v ruce smerem k cache? Reporteri ptajici se nahodne vybranych lovcu, co si slibujete od navstevy teto cache?
hehe to je huste :)))
No v tomhle smeru je prvni log u Robertove mesicni kesky neprekonatelny
A ta termoska, je tam tusim do dneska :o)))
Přes plot jsem nelezl, ale vrátil jsem se strojem času do 11. prosince a bludištěm jsem prošel cestou na Santa Clara a Cajova chyse. Cache v labyrintu tenkrát ještě samozřejmě nebyla, takže nález to není :-), ale track mám a už jsem ho jako poznámku uploadoval s doporučením nastavit si jemnější trackování, protože na RECORD INTERVAL:AUTO, RESOLUTION: MEDIUM (Geko 201) to moc hezky nevypadá.
Myslim ze po dnesnim vyvoji na PM cache uz zadneho geocachera videt netouzim. Mohlo by se mi taky neco ztratit z kapsy.
Muzes to trosku rozvest?
Doporučoval bych trochu vážit slova. Nazývat cachery kapsáři a zloději je trochu silná káva. Někdo by si to mohl vzíti osobně a nemuselo by zůstat u verbální debaty !!!
Logovat se do kesi v rozporu s dispozicemi danymi autorem kese je porusenim pravidel a kdo pravidla neuznava, tomu neni ve slusne spolecnosti co verit. Vyhruzky nasilim jen do tohoto obrazu zapadaji.
Také bych se zařadil do té skupiny, kterou reakce na první PM cache velmi zarazila, ale takhle bych se raději nevyjadřoval.
A kdo že je ten lup, který se někde proti pravidlům zalogoval :)))) ???
To nejsou výhružky násilí :)) Já jen upozorňuji, že někteří lidé, kteří jsou neprávem označováni za zloděje to těžce nesou, a jejich ruce začnou předbíhat mozek.