Kdo zná kačera rengo?

Od 12.6.2010 má můj TB. Několikrát jsem mu psal, prosil, žádal, aby ho vložil do nějaké keše. NIC! Dnes zpětně zalogoval (červen/2010) disablovanou keš a na emaily zase nereaguje. Kdo ho zná a mohl by mu domluvit? Boxerské rukavice zapůjčím :slight_smile:

Tak nikdo? :expressionless:

Bylo by dobré přidat kod TB a GC kod keše kde byl TB naposledy, aby se to ostatním lépe hledalo.

Psala jsem mu alespoň mail.

Jedna se o TB37FHK a naposledy byl v GC22WZV.
Já jsem mu psal asi 5x, možná 10x. Díky za snahu pomoci.

Mně moc pomohl Witko, uměl najít neuvěřitelné věci. Travelbug je na světě. V nějaké keši jej někdo nalezl a grabnul a cestovatel cestuje dál. (hledala jsem TB pro známého z Nizozemí)
Mno Witkovo čarování napodobit neumím. Nevím, zda se tyto nicky dají spojit … jakub.behounek - graphic works přihlášení - behej.com: BĚH, MARATON, BĚHÁNÍ … Dotazem nic nezkazíš. :slight_smile:

Taková tu máme pěkná udělátka…

Zatím díky. Podle datumu narození bych za to dal ruku do ohně, že to bude on. Napsal jsem mu znova, ze stránky behej.com. Uvidím. Díky.

Tak veškeré domluvy, psaní není nic platné. A zase zalogoval jednu keš, od posledka. Ale bohužel, nereaguje.

Nevím zda je to on a zda má vyplněné pravé jméno, ovšem i s tím pravým jménem by se hledal těžko. Tohle by mohl být jeden z jeho profilů na internetu s touto přezdívkou, jinak nikdo tuhle přezdívku nezná a josefů nováků existuje spousta.

Tak rengo se ozval, je někde ze Dvora Králové n.L., nebo okolí. Bohužel, místo TB vložil a zalogovgal do kešky pouze male CDéčko s papírkem ! Originál plíšek ukradl a nechce ho vydat. Asi se mu libí na něm piráti. Odpovídá to věku.
Stále potřebuje dostat na budku. Jak to udělat?

a co tohle
http://www.priroda.cz/debata.php?vlakno=188
:D:D:D:D:D:DB)

No ja mám podobnej problém jen s tim rozdílem že dotyčný kačer je nějaký manager u firmy Stäubli a jmenuje se Václav Černý. jeho nick je Superdracci. Má moje TB už rok a po kontaktu 10.6.2011 přestal reagovat

ano ano ano je to tu furt naše tb má nějaký táta s dětmi_(