Kdo zná kačerku eliska91??

Neznáte někdo tuto kačerku,má v držení moje TB již více jak měsíc,psala jsem jí vzkazy,bohužel nereaguje,přesto,že se přihlašuje.Jelikož,je to začátečník,tak jsem jí i psala jak na to,ale žádná odezva:|

Měsíc není zas tak dlouho, já mám TB už od spna u jakého si Itala a taky nereaguje. Přeji Ti aby jsi ho z ní vyklepala.:wink:

Já to taky zatím beru v klidu,ale slečna evidentně o prázdninách začala a s koncem prázdnin skončila,a přeci jenom do dalších prázdnin se mi čekat nechce:D tak snad je na tolik slušná,že aspon odpoví,nebo do ní slušně někdo klepněte,že TB a GC v šuplíku nejsou košér;)

Posouvám;)

Mám přesně ten samý problém…akorát ten můj nemá Ital ale Američan:(

Tak jestli cizí neštěstí potěší, tak já mám TB už někdy od února u jednoho Rakušáka. Pořád tak nějak tajně doufám, že ho někam vloží, protože na maily nereaguje ani anglicky, ani německy…

Posílat travel bugy do světa už dneska bohužel nemá moc smysl. Časem se ztratí a už je většinou víckrát neuvidíte. Mluvim z vlastní zkušenosti i kamaradů… :frowning:

no zatím mi běhají všechny takže zase tak špatné zkušenosti nemám ale samozřejmě jako u každé činnosti kde se spoléháš na druhé to nikdy nebude na 100% vkaždým případě je potřeba trpělivost… hehe u američanů trojnásobná :smiley: ale zatím sem své TB a GC vždycky vyšťoural…
lol B) ale nicméně počítám s tím, že nějaké ztráty budou…