Zavzpomínejte si kdy a kde jste odlovili svoji první keš, případně přidejte i foto.Můj první odlov byl 04/03/2008 Chodnik slávy GC14DCY Chodnik slavy (Traditional Cache) in Kraj Vysočina, Czechia created by mira80 a byla to městská kešule micro a jako první odlov ve městě to byla docela zabíračka všude byl samý mudla.
Tak datum uz nevim, ale moje prvni navstivena kes byla Stammelova smrt / Death of Stammel [cache]GCPR3J[/cache], ale to jsem nemel jeste ani ucet a sel s brachou. Podle geocaching.com byl mou prvni kesi Bramberk [cache]GCMKA2[/cache] dne 19.8.2006.
Edit: Jeeee, tohle je super tema. Bez neho by jsem si nevsiml, ze mam pristi patek vyroci 5 let…
Moje oficiálně první keš byla [cache]GC1EW62[/cache] 1.6.2009
odpoledne
29. března 2008
[cache]GC14BK0[/cache] tenkrát ještě patřila minarjovi
pro představu o čem krabka je nalinkuji vraatjovu fotku:

27.04.2010 17:00
28.7.2008 ve 14:50 přesně. K čemu je to dobrý?![]()
Ne, v pohodě, chápu. Byla to úplně snadná krabice, kousek od našich HC. Vím, jak jsme se divili, že tyhle věci už dorazily i k nám do Modřan do toho našeho lesa-nelesa. Na místě samotném si pamatuju jen to, že jsme moc netušili co a jak. Nějak jsme moc neměli představu, jak se to může nebo nemůže schovávat a jak to tak může vypadat. No nakonec jsem zašátrala správně a od té doby šátráme pořád :D.
- října 2009 v 16:40 a to jsem si zrovna vybral tak blbě zaměřenou:(

(snad se lisaknp nebude zlobit za použití jeho fotaB))
naše první byla [cache]GC1HP0Y[/cache] a to dne 24.8.2009 a nikdy nezapomenu rozzářené oči našich dětí , když ji našli
Toho Stammela Ti vyloženě chválím ![]()
13.4.2005 nalezena 1. keška: Mala Skala - Frydstejn [cache]GCHA4H[/cache]
A když byla ta keška k adopci, tak jsem si ji adoptoval ![]()
- srpna 2008, Veltrusky zamek.
Na lavicce vedle stromu, kde byla kes, sedela asi 2 hodky naka duchodkyne, tak jsme zatim "vencili" psy po nedalekem poli, a fotili se…
Odloveno pomoci Nokie, nejakeho jejich interniho navigacniho programu (kruznice a bod vuci stredu) a externiho GPS modulu pichnuteho ve spone na batohovym popruhu …
10/06/2001 [cache]GC1E51[/cache] Mam takovy pocit, ze to tenkrat byla jedina krabka v Praze a po skoro dvou tydnech jsem tam mel STF ![]()
U mě to bylo stejné. Svoji první odlovenou keš jsem asi po půl roce adoptoval.
hehe, ve stejnej den jako já ![]()
Nase prvni cache byla samozrejme ta v te dobe nejbliz od baraku - [cache]GC10GVG[/cache] dne 12.4.2009 a to dokonce mysterka…pak nasledovalo dlouhych 354 dni bez jedine krabicky, ale od te doby uz nas hledani chytlo a nepustilo ![]()
Prvni kes jsem nasel 17.ledna 2008 [cache]GCXQ2E[/cache], pozdeji jsem ji adoptoval ![]()
chichi, taky jsem po první kešce měla rok "pauzu"
Akorát nebyla nejblíž baráku, ale pořádně daleko.
Já našel svou První v Lokti, na pánské cykloakci na konci srpna 2009. Cca měsíc před první oficiálně nalezenou. Kamarád o keškách povídal. Mě to zajímalo, netušil jsem o co jde. Říkal mi Poslední mudla:-)) Tehdy na obědě mi dal gps a řekl: jdi za šipkou. Pak tam bude krabička… A já šel a byla tam krabička. A byl jsem chycen:-)))) Ale tuto dodnes nemám logovanou… I když v ní jsem zapsán:-) Po návratu jsem začal,zjišťovat co a jak, jakou gps, co to obnáší, kyksy se silničním TomTomem, pokusy nalezt mysterku a multi na souřadnicích, atd. Prostě samouk. Pak jsem si koupil O300. A s velkou "slávou" jsme vyrazili s rodinkou na výlet a první keše… Samozřejmě první byla ta nejblíž:-) A byl jsem pevně v síti geocachingu:-))) A jsem v ní pořád. Už druhým rokem:-) Takže tak.
asi před měsícem na výletě v Pecce u Nové Paky… ;)) a hned pěkná mysterka na kterou do teď vzpomínám ;)) [cache]GC1R6AZ[/cache] Ještě jednou díky za ní ;))