Kdy konečně budou Pražské billboardy? :-D

A máme to tu zase :).
Po Pražských gymnáziích a jiných lahůdkářských sériích přichází právě částečně publikovaná nové série o zřejmě všech pražských bankách. Zatím tu jsou 2 kousky: [cache]GC1KPV3[/cache] a [cache]GC1KPVA[/cache]. A já se ptám - někdo tu sliboval sérii všech pražských billboardů - tak kdy už sakra hodlá začít? :@ Vždyť za chvíli nebude v Praze co lovit, jak pomálu je tu keší :(.

:D:D:D

Neboj, pripravuji serii Prazske dopravni znacky, kde si urcite pekne zalovis. :D:D:D:D:D

A co nosit hlavu pekne vzhuru abychom si neprinesli jen bodiky, ale i neco navic. Prazska stresni okna Vas zvou :).

Sláva, alespoň jeden rozumný člověk :).
Přátelé, uvědomme si, že situace začíná být pro pražské kačery téměř neúnosná - keší je kritický nedostatek, takže NUTNĚ POTŘEBUJEME NĚJAKOU TAKOVOUTO SÉRII, ABYCHOM MĚLI VŮBEC CO DĚLAT!!! :smiley:

udelal bych serii dlazebni kostky, ale nevim kterou kostku si vzdycky presne vybrat, kdyz tim zaberu 160m kruh :slight_smile:

Já mám v plánu sérii Politická ústředí…

Konečně konstruktivní debata! Já si rezervuji megasérii Pražské kešky :smiley: K výchozím souřadnicím každé kešky jednu micro! (..a dále použijte rekurzi)

A co kdyby někdo založil sérii, kde by se každá cache věnovala jednomu důvodu proč nezakládat cache / sérii? B) Možná by to bylo víc než poučné :wink:

jo, to sem byl ja. megaserie PaBa (PrahA BillboardovA) bude, az me ukrutne nastvete :D.

Třeba se autor vyjádří, co ho k této zbytečnosti vede. Tady na foru přispívá, tak si to může obhájit. Třeba to má nějaký hlubší smysl, který zatím nikdo nevidí… :slight_smile:

Jinak osobně bych uvítal serii věnovanou veřejným WC, protože tato strategicky důležitá informace se vždy hodí. Mohla by to být mystery seriie a podmínkou by bylo, aby každý nálezce zhodnotil čistotu, aby byly informace úplné…

Pánové, dobrá je Semaforová série :wink: co mám rozpracovanou. Už jsem si připravil i script na generování keší a listingů na gc.com… Publikace 100 keší / hodina

Ano, asi by bylo fajn kdyby autor tady vyřkl své "proč", ale bojím se, že není o čem psát…

WC mystery je supr nápad, teď je jeden nový na Vinohradský proti Potrefené huse :wink: a než hodnocení slovy by bylo lepší foto s GSP :stuck_out_tongue:

Jinak u autora mne překvapilo to tempo zakládání kontra nalezené a to i po relativně negativních hodnoceních jeho předchozích výtvorů…

no on totiz napsal kolombo, ze to nebylo to uplne nejhorsi, co v praze ted nasel. no a watchick se hned zaradoval a rozjel dalsi hromady zbytecnychjenprobod tradicek. :smiley:
takze, pockej kolombo, to ti nedarujem :smiley: my vam ho vyexpedujeme na sever. B)

No, mne to, bohuzel, zase az tak prekvapuje. :confused:

No tomu už se člověk může jenom smát.
Jinak zdá se mi divné že likvidátoři keši vždy zlikvidují ty které mají myšlenku a bankovní sérii nechají nedotknutou :D:D

Chtělo by to zkontaktovat výrobce značek, aby rovnou při výrobě na zadní stranu značky připevnil mikrošku, a pak tu můžeme mít i sérii České dopravní značky, Evropské, Světové… :D:D:D
edit: a při použití šikovného skriptu by se mohla ta keška rovnou publikovat hned po instalaci té značky.

kdyz vidim Evropské - napada mne udelat v pro kazdou prazskou ulici jednu kesku.. ty dlouhe by mohly mit i vice…

Spíš na amabasádách ruzných státu aby sme si mohli zabarvit mapičku nálezů ve světě:D:D

Hele, ty ikono jedna :smiley:

Daleko horší překvapení nám připravily dvě kešky - mystérky, které podle listingu vysoko převyšovaly průměr. Jedna byla v normálu a ta druhá? Posranost místa, kdy byla uložena, o tolik převyšovalo snesitelný průměr, že holky se otočily na patě a odešly a vrátily se až když jsme našli.

Od tohodle jsem nečekal žádný zázrak, ale keš i s logbookem tam byla, listing je docela hezky napsaný a je dost dlouhý, to některým taky vadilo, když byl moc krátký.

Tak na to nechoďte, když jsou, podle Vás tak děsné …

Jo, a ten nápad s keškami na billboardech, ten už dávne máme Liberci realizovaný :slight_smile:
Naše milá Buik1 Lucka Jů Baroslava s tím projektem začala už dávno :slight_smile:

Jen poznámka:
Od autora Watchick mám odlovené Nusle, Museum policie ČR, Nuselskou radnici a kostel sv.Václava.

To ale u keše u tý nový zimní značky bude muset být i nový atribut "Available only in winter" :smiley: