Když se keška povede...

[cache]GC2G045[/cache]

Vtipné.

to je ale v** :smiley:

No asi takhle - owner tehle kese mi prijde docela zvlastni. V tuto chvili ma 18 nalezu, nalezene kese kritizuje , dava "rady" jinym ownerum - to bych jeste zkousnul. Dobra nema zkusenosti. Ale to co predvedl u svych "Kaktusaru" me fakt dostalo. Bohuzel, tohle je ukazka kacera, ktery evidentne v mladi upadl a to dost tvrde. A nebo je mu jeste porad cca 14 let a tak nejak nevi co sam se sebou…

Hm, tak toto nepotrebuje zadny komentar. Dotycny ze sebe uz … udelal.

OMG

http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=0b733de0-d904-47ff-aaca-5ca5f1a02cd5 :o Už jste ho někdo potkal osobně?

To je materiál. :smiley:

Jen ho nechte být. Je hezké, že místo aby radil, založil nakonec vlastní, kvalitní kešku :wink:

Co to je za vola?

No klasika…čím víc se snažíš pomoci, tím víc ti někdo kálí na hlavu…

Smutné,ale dlouho jsem se tak nenasmál :D:D Je to trotl:o

:D:D:D

Jaký začátečník, už to přeci dělal celých 5 dnů, to je zkušeností habakuk :smiley:

Když už jsme u toho, MNĚ byste do dovolili bez dozoru?:-DDD

Jejda, dneska jsem si chtel pro tuhle perlu zajet :o)
Docela me dostal s tim oslovovanim…skoro jako by se se Saturninem i Skupcem znal osobne :o))) To nemuze byt dospely clovek, takgle reagujou deti…v tomto pripade spis pubertaci :o)
Tomasi doporucuji spis obtiznejsi mysterku, kterou nerozlouskne, jinak se bude mstit jak Zoro :o)

Ta komedie je nějak sestříhaná, že mám chaos v osobách a obsazení. Saturnin je onen Tomáš co ownera tak vyštengroval ?

Ja si myslim, ze ten "pubertak" je po vsech radach od zkusenych kaceru (Saturnin, Vetrnik) schopny prestoupit do antigeochacing tymu a zacit skodit. Jeho jednani a mozecek by tomu odpovidal. Moc by me zajimalo, jestli se prizna ten kacer, co ho dle prvni poznamky u kese ke GC privedl. Ja bych od takovyhleho zmetka taky dal ruce pryc … a nebo ho poradne proplesknul …

Myslím, že by bylo dobře, kdyby dotyčný nejmenovaný kačer-pomocník se ozval a přinejmenším tomuto ownerovi vysvětlil ještě některé záležitosti. Tedy pokud reálně existuje. Předpokládám, že tuto keš taky sleduje.

Ja rikam: povinnych 100 odlovenych kesi a pred publikaci potvrzeni reviewrovi uspesneho betatestingu od kacera, ktery ma vic jak 200 odlovenych a alespon jednu zalozenou. Pak at reviewer publikuje

Jsi ředitel Groundspeaku? :smiley: