Ahoj, již se nemohu starat o svou keš "Skok z Nuselského mostu", jsem již delší dobu mimo Prahu a myslím si, že si tato keš zaslouží dále fungovat.
Mám jen jednu podmínku - zájemce musí mít tuto keš odlovenu správným způsobem (snad se někdo z těch 850 lidiček najde). Keš má 13 kladných bookmarků, jen už poslední dobou to není prostě ono.
Prosím, na forum uz moc nechodím, tak zájemci napište mi na tento email: jtuma007 @ seznam cz
Chěl bych adoptovat keš. Bydlím v Praze 10 - Vršovicích a v okolí je několik keší nevyužívaných (This cache is temporarily unavailable).
Najde se držitel keše (nedostupné i živé), který svou přenechá.
Oslovil jsem několik kačerů, ale ti mi sdělili, že jsou to jejich děti a nehodlají se jich vzdát.
Díky i za tip.
Vacátko
Adopce je jednoducha. Az se ti nekdo ozve staci zadat Geocaching > Adopt a Listing a napises GC kod sve kese a pak nick na ktery chces kesku prevezt. Dotycny to potvrdi a je jeho.
Mas pravdu tato kes si zaslouzi aby fungovala dale, ja ji mam razenou mezi lepsi kousky. Lovil jsem ji jak se ma a docela jsem se pobavil.
Tak to rad pridam svou poznamku a otazku. Listing mi pripada dost zmateny pise se tam o small a puvodnim odlovu a 30min. Ale na miste je klasicka nano na minutu (kdyz sahnes kam mas) s logbookem stale plnym protoze do nano se vejde par logu … byl jsem tam v sobotu, tak byh rad vedel co ma byz zajimave …
Ono s novými fotomapami po zazoomování to již není ono. Už jsem o tom slyšel, od nějakého kačera, což bude asi ten důvod, proč owner píše o poklesu na keši. Jsou to ty domečky nakřivo.
Pokud jde o mně, keš odlovenou zatím nemám, ale vím, o čem owner píše. Brácha z ní byl úplně hotový. Patřík těm keším, kterým mám v plánu dát FP a o které se svého času dost mluvilo. Byla by jí škoda.
Apropo, už se našel někdo, kdo by ji chtěl adoptovat?
bydlím na Praze 4, na Pražského povstání a keš mám odlovenou poctivě a dokonce 2x (lovil jsem jí znova s bráchou a nemohl jsem si nechal ujít jeho obličej při vy_víte_čem )Pokud by se nenašel někdo kdo bydlí ještě blíž, jsem schopen se jí ujmout. Kdyžtak mě kontaktujte přes gc profil.