Ahoj, chtěl bych založit keš letterbox a chtěl bych se zeptat, jestli je možno místo razítka dát samolepku, která by souvisela s tou danou keší, takže by to bylo skoro stejné, akorát že kačeři by si místo razítka do svého notýsku nalepili samolepku?
Samozřejmě že samolepek by bylo dostatek.
Povinnou součástí této cache je i razítko cache, které je jinak typické právě pro hru Letterboxing. Osobně mám na taková razítka notýsek, a tam se jistě samolepka nehodí.
Ahoj Swotty,
a) myslím si, že si již jedno takovéto vlákno založil a tak nechápu, proč zakládáš další.
b) psal jsem ti, že není třeba mít v prvních 3 měsících kešování založeny za každou cenu všechny druhy keší - vzpomeň si jak dopadl tvůj event.
c) k tvému dotazu - ANO - je třeba razítko, ale nikde není psané, že to musí být tématické razítko k tomu letterboxu. Jsou tu 2 možnosti: jakékoli razítko z např. kačerem, které se dá pořídit za pár korun v hračkárně a za druhé - nechat si udělat dle návrhu pouze štoček a starší razítko strojek věřím, že seženeš zde anebo bych ti asi i nějaké nalezl doma. Návrh štočku zvládneš ( alespoň tak jsi to psal v jedné diskuzi) a cena štočku je cca 90 Kč
Swotty, znáš to přísloví, práce kvapná málo platná? Tak trošku v tom zakládaní keší zpomal, ať je pak nemusíš třikrát předělavát.
Naber nejdřív nějaké zkušenosti, odlov si pár wherigo keší a letterboxu a pak zakládej keše tohoto typu. ![]()
A k otázce: Samozřejmě tam musí být razítko, to je právě jedním z hlavních znaku letterboxu.
Viz třeba geowiki: "Povinnou součástí této cache je i razítko cache, které je jinak typické právě pro hru Letterboxing. "
"musí" http://wiki.geocaching.cz/wiki/Letterbox_Hybrid
kontra
"mělo by" http://wiki.geocaching.cz/wiki/Pravidla_schvalování_na_Geocaching.com#Letterbox_Hybrid
obojí geowiki, tak mi to vysvětlete ![]()
opraveno na základě vyjádření reviewera. "Musí"
Mno tak já dal do každého svého letrboxu razítko, ale po tom co je někdo ukradl už to nemíním dělat. navíc jsem zjistil, že podle „NOVÝCH” pravidel by něměl být v HybridLetterboxu žádný prvek mystery… co je tohle za novinky? Minimálně polovina letterboxů je postavena na hádankách.
The key words "MUST", "MUST NOT", "REQUIRED", "SHALL", "SHALL
NOT", "SHOULD", "SHOULD NOT", "RECOMMENDED", "MAY", and
"OPTIONAL" in this document are to be interpreted as described in
RFC 2119.
![]()
Taky Vám všem přijde ten dotaz stejně stupidní jako: "Musí být součástí traditional keše krabička a logbook?" ![]()
Jenže já vím že tam musí být razítko, jenom jsem se ptal, jestli to jde nahradit samolepkama.
Odpověď(i) jsem dostal takže zamykám.