Prohledavan to tu tady uz docela dlouho. Mam takovy problem. Nahravam kes ze stranek GC.COM do Oregona 550 pomoci tlacitka "Send to My GPS". V prehledu kesi (Hledat kes) v pristroji se kes nezobrazi. Zobrazuji se jen waypointy ve Sprave waypointu. Normalne kese nahravam pres GeoGet ale toto bylo nouzove reseni ktere mi pred casem bezchybne fungovalo a pouzivam jej v pripadech ze nemam pristup k GG. Garmin Communicator mam posledni verzi, O550 ma V4.20. Zkousel jsem nahravat primo GPX soubor ale stale se nic nemeni k lepsimu. Mate nekdo nejakou zkusenost, prosim?
Určitě je ten soubor GPX validní? Není třeba listing moc dlouhej? Kam ho nahráváš - do GPS nebo na kartu? Zkoušel jsi jej přejmenovat? - resp. smazat, zapnout Oregona, vypnout a znovu nahrát a zase spustit?
no jen pro jistotu, máš správně nastaveno v GPS "zobrazit nalezené/nenalezené" ![]()
Vsechno toto jsem delal. Ale tu kes vcera opravdu nezobrazovalo a tak jsem ji nemohl oznacit jako nalezenou ale dnes to zkousim z tou samou kesi ktera je jiz na GC zalogovana.
Sypu si popel na hlavu
GC.COM je tak chytry ze nalezenou kes nenahraje do pristroje a take nepriradi mezi nalezene
Timto je dnesni problem vyresen ale ten vcerejsek zustava mi zahadou. Dekuji za podnety a zamykam.