Ahoj lidičky po dlouhé době co jsme chodím a co hraju GC se rozhoduji zda nearchivovat mojí první kešku [cache]GC18N42[/cache] po několikáté už je ukradená a teď i dokonce podle posledních logu někdo psal sprosťárny do lokbuku. Na lavičce kde byla schovaná přibyl i nápis tady je keš. Parkem chodím dost často a tato lavička byla vypozorována jako nejlepší ukryt neb málokdy byla obsazená.Poraďte nebo napište zda někdo máte zájem o lokalitu.Archivuji kešku a asi rád přenechám místo.Dnes to na mě tak nějak padlo a já nevím zda se dále snažit udržovat něco co nějáký moula neustále ničí.![]()
To místo je hodně fajn a bylo by škoda, kdyby o keš přišlo. Co ji udělat jako multinku, resp. posunuté souřadnice aby se nedala tak snadno vymudlit?
Jinak je to asi normální, že prostě na tak frekventovaném místě keš bude vymudlena a puberťáci budou mít srandu z toho, že prostě kazí někomu hru nebo mají supr trupr vtipné poznámky… Myslím, že takový <!> log je furt lepší než lejno apod. v keši.
Na druhou stranu zaarchivovat keš není žádná ostuda, svoje si odsloužila a může uvolnit místo jiné krabičce, možná lépe schované…
Málo která městská keš je na tak milém místě. Disable na dva měsíce, pak posun kousek vedle v lokalitě. Není tam třeba koš na sloupku s plastovou pokličkou?
Tahle keška byla fajn, bylo by ji škoda… ale rozhodnout se musíš sám…
Taky na ni rád vzpomínám, lovil jsem ji na několikrát a jaká to pak byla radost, když tam v okolí nebyli mudlové a keška mi padla do rukou:)
Určitě bych ji nearchivoval, dal možná kratší pauzu a pak obnovil třeba na trochu jiném míste.
Myslim, ze by stacilo najit jiny ukryt nebo zmenit kes na multi, jak uz tu nekdo psal. Bydlim nedaleko, zajedu se tam podivat a treba Ti nejaky ukryt doporucim;)
Jiné místo by se asi dalo najít ale má to problém že tahle lavička byla vytypována pro malou navštěvovanost.
Asi krabičku pošlu do archyvace a udělám po Letňanech multinku.
Pokud bude archiv, tak je to škoda, ale co se dá dělat… každou keš to jednou čeká:)
Co se týče multi po Letňanech, tak jen do toho… jen to neprotahuj až do Čakovic, tam se plánují již jiné keše ![]()
to Weri neboj zůstanu na území Letňan ale zatím nemám místo pro finálku
Když vás dva tak sleduju, budu muset urychleně dodělat tu svoji ve Kbelích ;). Nebo nebudu mít kde.
mtauf napsal/a:
Když vás dva tak sleduju, budu muset urychleně dodělat tu svoji ve Kbelích ;). Nebo nebudu mít kde.
neboj Kbely ne ale nepiš mi ať mám ftf
Jestli ji archivujes, tak me to bude mrzet. Sama jsem uz na miste byla, ale abych kes neohrozila, tak jsem ji kvuli mudlum nevyzvedla a nechala ji na jindy… Takze priste radsi odlovit mudli nemudli, jak to vidim
Co takhle dat ji misto primo do parku nekam do prilehle ulice? U kese taky pomuze kdyz je hint hodne presny - jako ktera lavicka ze dvou, ktery roh napr, jelikoz pak kacer nemusi napadne prohledavat kazdej kousek lavicky.
Dnes kešku umístím o kousek vedle a znova pustím tak neváhejte a lovte je to její poslední místo pokud se ztratí pak půjde do archivu.
někdo si ze mě asi dělá legraci včera jsme dál kešku na místo a dnes už v ní chyběl lokbuk.:@
Sakris, zitra tam mam cestu, tak doufam ze jeste vydrzi ![]()
dnes v 2230h bude na místě + bude fotohint