Keše typu Matrix

Čauky, zajímalo by mě, jaké jsou u nás ještě nějaké zajímavé akční multi a mystery podobné legendálnímu Matrixu [cache]GCXZMK[/cache] a již archivovanému Stalkerovi… Myslím náročnější propracované „bojovky“ v terénu s promyšleným příběhem, inspirované filmem, knížkou nebo seriálem - vy mi jistě rozumíte :wink: Vím ještě, že někde u Brna je keš inspirovaná seriálem LOST

pro zacatek:
mission impossible? :wink: [cache]gcvtpk[/cache]
indiana jones [cache]GC16WZ7[/cache]
robinson crusoe [cache]GC14Q6B[/cache]
lost [cache]gc11ejj[/cache]

az si vzpomenu dal, neco pripisu

Zajímavé jsou třeba Samotáři nebo Pražská strašidla. U obou jsem asi tak před finálem. Bohužel jejich owner pracuje na obnovení rychlostí zmrzačeného šneka.

ja bych rek, ze zmrzaceneho sneka nehorazne urazis :slight_smile:

(samotari sice jsou podle filmu, ale jinak mi ani jedna neprijde jako bojovka typu matrix, indiana jones…)

ale jinak zajimave kese to rozhodne jsou, to se musi nechat :wink: :smiley:

Doplnil bych Dracconnisovu sérii Alvarez.

Nebo taky tohle.. [cache]GC1CNWY[/cache] Ale řekl bych, že to není zas taková "bojovka"

Každopádně tato [cache]GC19ZP7[/cache], stoprocentně nejlepší keš, kterou jsem dělal.

Já myslela kešky u nás :wink: Ale tahle vypadá docela hustě, teda podle těch obrázků, textu bohužel nerozumím :slight_smile: Ale počkám si až dorazí přítel z práce a nastudujem to.

Ahoj, MATRIX jsem bohužel nelovil, ale snad Tě zaujme některá z našich keší v okolí Brna. Dle logů lovců se snad líbí :wink:

GC1G4VK - Nahoru, dolu samá voda!
GC1GY6W - Pozor, rícští jedou!
GC1JXV5 - Vzpoura mozku
GC1JXVK - Kdo se boji nesmi do lesa aneb GEODRSNACKY bonus

Ahoj Tomáš

Ano, mohu také jen doporučit. Jen je potřeba umět dobře německy…

Díky za tip! Určitě se tam podívám.

a tato je taky super GC19JKN

Ahoj tak pridam nejakou tu brnenskou:

GC1JB77 - Kernitani
mittakuv Lost uz tady byl, takze ten uvadet nebudu

No a nevim jestli to je primo to co autor pozadoval, ale celkem pekne lusteni a zjistovani je i serie Enigma:
#1 (GCY9NW) Startup
#2 (GCYGPA) Progress
#3 (GCYP20) ASCII
Bonus (GCYWN9) Final

Vetsinu z techto kesi mam v tuto chvili rozlustene, ale to co mam, je zatim moc povedene.

Můžu potvrdit, že Kernitáni jsou vážně pecka!

Kernitáni jsou vyloženě pro místní, málokomu se to podařilo dát na jeden zátah a těm co se to podařilo to trvalo kolem 15 hodin. Navíc jsou některé stage výrazně časově omezené. Přespolní mají tudíž smůlu.

Série Enigma je naprosto něco jiného než Matrix a další zmíněné kešky.

A vůbec, co takhle mrknout do vlákna z bookmarkama nejlepších kešek ? Tam se dá zorientovat daleko líp.

Mně se třeba moc líbil Sinuhetův James Bond, i když jsem se zatím nedočkal slíbených pokračování.